JellyPages.com

Thursday, February 17, 2011

bila baby dah 19 minggu!!!

 DAYYAN AHMAD WAKTU BABY

14 hb 2 haritu ader chek up baby mummy ni kat klinik...mummy bersyukur sangat sebab baby mummy & diri mummy ni sihat takde masalah seperti selalu...walaupun berat mummy dah jadi 65 kg skang ni...terkejut gak mummy dibuatnya takut lebih berat badan kena minum air gula(ramai kwn mummy bgtau sengsaranya bila dapat minum air gula tu)dan penyakit lain yang datang..mesti bahayakan anak mummy dalam perut ni nanti...harap-harap mummy dan baby sihat selamanya ye..amin...
masa chek up tu mummy dapat dengar jantung anak mummy ni berdegup dengan laju & kencang betul...senyum simpul mummy bila nurse bagi tahu tentang jantung anak mummy yang berdegup kencang tu..memang excited tak sangka dalam perut mummy yang boroi ni ader insan yang selama ni mummy & babah impi serta angankan..tak sangka yang mummy skang dah pun mengandung anak mummy sendiri..alhamdulilah allah swt makbulkan doa mummy & babah untuk cepat dapat anak bila dah kahwen..
skang baby mummy ni dah pun 19 minggu...makin aktif dalam perut mummy ni...tak sabar nak tgu kamu lahir anak mummy sayang...macam rupa mummy @babah ke??sampai skang mummy lom tahu jantina anak mummy ni girl@ boy..tapi naluri mummy ni kuat cakap boy maybe dah terikut babah yang teruja mahukan anak lelaki kot..kalo ikut babah mmg babah mahukan baby mummy ni boy...babahpun selalu panggil anak mummyni dengan nama RAYYAN..mummy plak mmg nak girls...tapi mummy tak excited  mcm babah yg mahukan baby boy..hehe...pada mummy asalkan anak mummy ni lahir selamat kedunia,ckup sifat,sihat tu dah memadai...mummy syukur2 sangat...sejak dengar jantung baby ni bedenyut haritu..terus mummy excited nak beli baju baby..lupa dah pesanan nenek yang suruh beli masa baby dalam perut 7 bulan..hehe...doa mummy harap kita berdua selamat& sihat ye nak...kalo mummy sakit mesti anak mummy ni turut sakitkan...amin yarobalalamin....

3 comments:

  1. muhsin:anak sendiri lglah best..dapat rasa dia aktif dlm perut ms prenen...mmg syok..lebih2 lagi kalo jenis yg sygkan kanak2...hehe

    ReplyDelete
  2. muhsin:anak sendiri lglah best..dapat rasa dia aktif dlm perut ms prenen...mmg syok..lebih2 lagi kalo jenis yg sygkan kanak2...hehe

    ReplyDelete

luv u comment