JellyPages.com

Wednesday, February 23, 2011

DAYYAN AHMAD dah gumuk???biar betul?





cuba tengok gambar dekat atas tu???kenal tak saper??tak kan tak kenal kot...memang selalu ader gambar story "si tembam" tu dalam blog ni....yes!!bagus..kenal pun...BUAH HATI mummy tu...
tapikan baru jer mummy jumpa buah hati mummy tu tup..tup...harini mummy tengok di facebook MUMMY DAYYAN gambar DAYYAN yg dah gumuk+tembam...oh!!!sungguh debab buah hati mummy tu...rasa nak cubit+gigit jer pipi dia...hahaha..masa mummy tengok gambar tu tergelak besar mummy dibuatnya..smapaikan baby mummy ni pun dok bergerak..maybe sebab marah mummy gelak terlampau sangat kot.hehe
oh!! mummy tertipu rupanya..mcm makcik tipah yang dok cakap "TIPAH TERTIPU BANG" mcm tulah mummy..tu cuma gambar edit jer..tapi bayangkan kalo ayyan tu betul-betull debab macam tu...rasanye kemana dia pergi org akan cubit pipi dia..komfem mummy & papa dia tak larat nak dukung ayyan kan...ayyan pun kena control makanlah..yelah budak-budak skang senang dapat penyakit..oh AYYAN kamu gumuk ker,kurus ker..kamu tetap comel +emsem..teacher tetap sayangkan kamu..love & miss u darling..

No comments:

Post a Comment

luv u comment