JellyPages.com

Tuesday, February 8, 2011

happy birthday DAYYAN AHMAD!!







AKSI TAKUTKAN MR CHICKY..hehe


COMELNYA DIA..
bulan 2 ni mmg banyak org yg mummy sayang sambut besday...mula ngan kakak pia 6 hb 2(ank sedara 
babah)7 hb 2 BABAH,10 hb 2 BUAH HATI MUMMY DAYYAN AHMAD..sampailah ujung bulan febuari nanti org yg mummy sayang akan sambut hari lahir..kiranya untuk story dlm bulan febuari  dalam blog mummy ni nanti dok cite pasal birthday jelah..hehehe
harini mummy nak cerita pasal birthday BUAH HATI MUMMY dayyan ahmad...6 febuari 2011 haritu mummy bekesempatan pergi BIRTHDAY PARTY buah hati mummy tu di KFC extrem park...mula2 plan nak pergi ngan babah...(babah pun dah excited gile nak jumpa dayyan)tapi last2 cancel coz babah ade game bola...ish!!!mmg  angin jugak dibuatnya...tulah kalo plan ngan berangan terlebih mesti tak jadi...akhirnya terpaksalah pergi ngan adik2 mummy je...lagipun dah lama mummy tak jumpa  BUAH HATI MUMMY tu..last kami jumpa masa bulan puasa bulan 9 tahun lepas...skang dah bulan 2 pun kiranya 5 bulan jugak mummy tak jumpa dia...RINDU...OH!!SGT2 RINDU...gambar jer peneman setia mummy nak hilangkan rindu...
disebabkan lama sangat tak jumpa...mcm biasalah BUAH HATI MUMMY tu mulalah MALU2 KUCING,SOMBONG ngan mummy...tapi mummy tak kisah sangat asalkan AYYAN still ingat mummy...bila mummy panggil dia senyum2 malu dekat mummy...tu tandanya dia still ingat mummy..dan paling mummy suka bila mummy mintak salam dan cium mummy dia still lakukan...APE MAKSUDNYA TU??maksudnya yg BUAH HATI MUMMY tu masih ingat sape mummy...dr kecik mummy jaga dia...jadi mummy dah faham dengan perangai dia..kalo dia takut ngan seseorang dia takkan buat semua tu...lepas ni insyaallah mummy nak jumpa AYYAN MUMMY tu setiap bulan..RINDU NAK SEMBANG2 & MAIN2 NGAN DIA...mmg dia bukan anak kandung mummy...TAPI MUMMY DAH ANGGAP AYYAN MCM ANK KANDUNG MUMMY SENDIRI...mummy pernah bgtau babah..kalo BABY dlm perut mummy ni perempuan,sekurangnya mummy dah ada anak lelaki...DAYYAN AHMAD...kalolah AYYAN mummy tu mudah mesra ngan org...mmg mummy nak bawak dia balik umah tiap2 bulan...biar dia rapat ngan mummy mcm dulu2....
 dah besarpun BUAH HATI MUMMY tu..dah 3 tahun pun..sekejap je masa berlalu...mummy rasa baru je mummy jaga & dukung buah hati mummy tu...mummy harap allah swt panjangkan umur ayyan,beri kesihatan yang baik pada ayyan,ayyan jadi anak yg soleh,bijak & budak baik...membesar bagai juara...aminnn...dan harap AYYAN MUMMY tu hilanglah sifat pemalu dia tu..moga senang nak mesra ngan mummy & babah nanti..hehehe....harap anak mummy yg bakal lahirni...mcm ABANG AYYAN ye nanti...COMEL,BIJAK,PANDAI...cuma jgn ikut perangai TAK MESRA DGN ORG TU JE...hehe...teruk MUMMY nanti..hahaha...DAYYAN AHMAD...LOVE U SO MUCH SELAMANYA TAU...




No comments:

Post a Comment

luv u comment