JellyPages.com

Friday, February 18, 2011

HAPPY birthday princess ALYNA 13 feb 2011

princess alyna yang mummy sayang..

Masih lagi dalam mood birthday aka party-party ulang tahun...selagi tak abis bulan FEBUARI ni memang semua entry yang mummy tulis dalam blog mummy ni berkenaan birthday jer....mcm yang mummy bagitahu haritu..memang bulan FEBUARI NI bulan kelahiran ramai orang yang rapat dan mummy sayangi..
13 feb 2011 haritu birthday ALYNA yang ke 5 tahun..baru skang mummy dapat upload sebab mood malas mummy sentiasa melekat dlm jiwe.hehe..dah besar dahpun princess mummyni...dah makin pandai,bijak...kalo dulu manjenyer terlebih...datang school nangis kena pujuk baru nak masuk...sape  ALYNA ni??ALYNA ni LITTLE PRINCESS mummy...dulu mummy pernah jaga dia sama macam DAYYAN jugak...sama-sama mummy sayang dan anggap mcm anak kandung mummy sendiri...perangaipun lebih kurang sama MANJA TERLEBIH..hehe..tapi skang ALYNA dah pandai,cerdik..exampun dah dapat no 1.mummy tumpang bangga sebab ALYNA dah membesar jadi anak yang BIJAK& MEMBANGGAKAN FAMILY..harap DAYYAN & BABY mummy dlm perut ni pun jadi macam KAKAK ALYNA bila dah besar nanti yer..
untuk PRINCESS ALYNA...HAPPY BIRTHDAY DARLING YG KE 5...TEACHER HARAP ALYNA akan jadi ANAK YG SOLEHAH,MEMBESAR BAGAI JUARA,DIBERI KESIHATAN YG BAIK,PANJANG UMUR,MURAH REZEKI & JADI KEBANGGAAN FAMILY 1 hr nanti yer...amin...LOVE U my darling muahhh....

1 comment:

luv u comment