JellyPages.com

Friday, February 11, 2011

MOOD:mummy dah tak sabar nak beli baju baby!!!




GERAM...COMEL2 BARANG BABY NI..
 
hobi baru mummy & babah sekarang (sejak mummy disahkan hamil)bila keluar window shopping& jalan ke shopping complex mesti tempat BARANGAN BABY yang kami akan serbu...dah naik gatal tangan mummy nak beli baju & barang untuk anak mummy yang dalam perut ni...tapi nenek dah WARNING awal-awal...kena tunggu baby mummy ni 7 bulan dalam perut mummy baru boleh beli....nak taknak sebagai seorang anak yang dilahirkan sebagai org melayu yang banyak pantang larangnya kenalah mummy dengan babah ikut kan...akibatnya terpaksalah kami tahan jer nafsu kami ni...kena tgu baby mummy ni 7 bulan baru boleh shopping baju & barang baby....sekarang baru 4 bulan lebih...so,lagi 3 bulan lah jawabnya..hehehe...terpaksalah mummy & babah bersabar dan terus bersabar..hahaha...

No comments:

Post a Comment

luv u comment