JellyPages.com

Friday, February 18, 2011

rawatan GIGI diVALENTINE DAYS!!


Harini mummy nak syer 1 cite masa berlaku VALENTINE DAYS hrtu...kalo orang yang ader girlfriend,boyfriend,pakwe,makwe,awek,balak,cewek,cowok & yang sewaktu dengannya mmg akan sambut VALENTINE DAYS ni dengan penuh makna dan ROMANTIK...walaupun ramai yang menyatakan VALENTINE DAYS ni tak boleh disambut bagi ORG ISLAM...pada mummylah tak salah nak sambut asalkan tahu batas2 hukum yang telah ditetapkan oleh agama kita sendiri..bagi mummy plak..VALENTINE??langsung tak pernah sambut..kadang-kadang teringin jugak nak rasa mcmner saat2 romantik di valentine day..tapi dah 6 tahun kawan,bercinte,dan skang dahpun berkahwen tak lama nak dapat baby mmg BABAH tak pernah ajak mummy atau raikan valentine days ni...uh!!!sungguh tak romantik suami mummy tu kan??hehe...kad birthday pun pernah sekali jer babah bg pada mummy itupun mummy ngajuk sebab tak pernah dapat kad birthday dr babah...hahaha....tapi babah mmg akan ingat birthday mummy& bagi hadiah...baby nanti jgn ikut perangai babah yer..tak romantis langsung..hahaha...tapi babah PENYAYANG & bertanggungjawab...tu yang buat mummy sayangkan babah..
oh ye!!tahun ni VALENTINE DAYS mummy sambut di klinik...tapi dengan anak mummy yang dlam perut ni...sebab masa tu terkena tarikh mummy kena chek up baby mummy ni di klinik...selain itu mummy jugak dengan RELA HATI+TANPA PAKSAAN+TANPA TAKUT telah pergi ke klinik gigi selepas siap chek up baby mummy ni..hehe...sebelumni mmg mummy takut nak ke klinik gigi...tapi sejak prenen lepas baca gigi kalo tak dijaga dengan betul akan mudah rapuh,patah & rongak...mummy jadi takut...so,dengan semangatnye mummy buat rawatan di klinik gigi masa VALENTINE DAYS..hehe...akhirnya gigi mummy yang mmg ader 1 lubang dahpun berjaya di tampal...nasiblah doktor gigi tu cantik+baik+peramah jadi mummy tak rasa sakit langsung dan perasaan takut tu hilang serta merta...THANKS DOKTOR NORHIDAYAH coz bagi perkhidmatan +layanan yang terbaik utuk IBU MENGANDUNG yg TAKUT JUMPA DENTIST ni.hehee..


moral the story:
kalo mummy tak prenen mesti mummy tak akan ke klinik gigi...
                       PENJAGAAN GIGI TU sebenarnya kena jaga dari awl bukan dah prenen br terhegeh2 nak 
                       jumapa dentist kan..hehe..nasiblah gigi mummy ni takde masalah kalo tak mesti doktor tu 
                       pengsan tgk gigi mummy ni.hehe

No comments:

Post a Comment

luv u comment