JellyPages.com

Thursday, February 10, 2011

STORY birthday LAGI!!





masih dalam mood birthday lagi...mmg bulan FEBUARI ni ramai org yang mummy kenal,sayang & rapat ngan mummy sambut HARI LAHIR...harini mummy nak story pasal besday NURUL SAFIYA aka KAK PIA(anak pakcik botak....nakkure babah & mummy)

birthday kakak PIA awl 1 hari pada babah...6 hb febuari...baru hrni mummy cite di dblog mummy ni sebabnya lambat sikit sambut birthday dia...so,kena tunggu gambar potong kek banyak2 baru boleh upload di blog..hehe...dah 2 tahun pun umur kakak pia...dah makin bertambah pandai & bertambah nakalnya..cuma kuat nangisnya yang still sama.hahaa...

doa mummy& babah untuk NAKKURE(anak buah dalam bahasa bugis) mummy& babah  tu..SEMOGA PANJANG UMUR,SIHAT SELALU,BERTAMBAH PANDAI,COMEL,MEMBESAR BAGAI SANG JUARA....JADI ANAK YANG MEMBANGGAKAN KELUARGA,ANAK YANG SOLEHAH dan JANGAN ngeng..ngeng lagi ye..(kuat menangis)hahaha....SELAMAT HARI LAHIR PIA YANG KE 2 TAHUN..


nota kaki dr mummy:video wish birthday& potong kek tak dapat upload..incik berukband sngat lembap hrni..

No comments:

Post a Comment

luv u comment