Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2011

baby mummy yg aktif!!

mummy dah 28 week pun skang...dah makin boroi perut mummy ni...babah cakap mummy jln mcm kingkong dah skang..sbb perut mummy yg besar dan boroi gitu..hehehe.....happy???yup mummy terlalu happy walaupun ms mummy skang asyik ulang alik ke klinik je....smpaikan naik malu mummy nak bgtau opis yg mummy ni asyik ke klinik....kdg2 sedih jgk mummy sbb ade simulut2 jahat yg ckp mummy ni prenen tp tak mcm org lain...kerap sgt ke klinik....ish!!!org bodoh mane yg suka abiskan ms di klinik???cube bgtau mummy??takdekan.....smua nak sihat hidup aman damai....tapi takpelah ini pengorbanan yg mummy terpaksa lalui smasa prenenkan anak sulung mummy ni....hope baby lahir nanti baby jd anak yg baik ye syg...yg tak cerewet....sbb mummy ni kena work utk bantu babah....dan harap ank mummy nanti jd anak yg soleh....yg sentiasa hormatkan mummy dan babah ye sayg..amin.....
oh!!story psl baby mummy skang ni....baby makin aktif..suka ngeras2 dlm tummy mummy ni....kalo babah dgn mummy berbual komfem baby akn gera…

Bila BABAH menari ARAB..hehe

gambar babah menari semasa latihan..hehe
hari ni mummy nak share story tentang suami merangkap kawan,sahabat mummy dunia akhirat..BABAH aka MR kamput yang mummy sayangi dan cintai tu...nak tahu pasal aper???hehehe..memang agak melucukan sebab nye BABAH JOIN MASUK PERSEMBAHAN TARIAN ARAB untuk dinner di opis babah... first babah bgtau mummy pasal babah join menari..sakit perut mummy gelakkan babah..sebab mummy kenal babah dah nak masuk 7 tahun...dah masak betul dengan perangai babah..babah bukan jenis yang sukakan tarian..babah sangat MACHO GITU...gilekan sukan....kalo join sukan mmg mummy tak heran tapi kalo join masuk menari tu yang mummy heran..hehe...babah cakap dia terpaksa join sebab nama dia dah pun dihantar ke BOs..kiranye PAKSA RELA gitu..hahaa....setiap hari balik je dari kelas tarian..babah akan menari depan mummy...tapi kadang2 mummy buat macam tak nampak jer.sebab mummy malas nak melayan karenah babah..hahaa....tapi hakikatnye mummy sakit perut menahan ketawa... agaknye anak …

makin debab....makin tembam..makin kerap ke klinik!!!

sangat cantik nabila ni prenen..kenapa mummy comot yer??
aduh!!!kesiannyerlah blog mummy ni...dah berapa minggu mummy tak bukak blog,tak on9 facebook tak usik lappy..semuanya gara-gara penyakit MALAS mummy yang semakin tebal nak berkerak ,berkarat,sebati dgn diri mummy ni kot...hehehe...followers pun mummy tengok makin ade kemajuan...hehehe...TERIMA KASIH PADA KAWAN2 YANG SUDI BACA& FOLLOW MUMMY YE!!jgn lupa klick pada iklan yang ade,utuk tambah duit baby mummy nanti oky..peace....hihihi
sekarang mummy mmg makin debab,tembam,gedempol tau..dah 70 kg pun..besok chek up lagi ke klinik komfem naik lagi berat badan mummy ni..selera nauzubillah tak pyh cakaplah..mmg selera tinggi..tahu nak makan...makan..makan dan makan jer..sampaikan babah terpaksa control mummy makan..kalo babah tak tegur jawabnye mmg mummy makan tak ingat dunia....AKIBATNYA....JENG..JENG...mummy terpaksa ke klinik seminggu 2x skang ni...sebab haritu darah mummy tinggi & berat naik mendadak...alhamdulilah darah dah…