JellyPages.com

Saturday, April 30, 2011

baby mummy yg aktif!!

mummy dah 28 week pun skang...dah makin boroi perut mummy ni...babah cakap mummy jln mcm kingkong dah skang..sbb perut mummy yg besar dan boroi gitu..hehehe.....happy???yup mummy terlalu happy walaupun ms mummy skang asyik ulang alik ke klinik je....smpaikan naik malu mummy nak bgtau opis yg mummy ni asyik ke klinik....kdg2 sedih jgk mummy sbb ade simulut2 jahat yg ckp mummy ni prenen tp tak mcm org lain...kerap sgt ke klinik....ish!!!org bodoh mane yg suka abiskan ms di klinik???cube bgtau mummy??takdekan.....smua nak sihat hidup aman damai....tapi takpelah ini pengorbanan yg mummy terpaksa lalui smasa prenenkan anak sulung mummy ni....hope baby lahir nanti baby jd anak yg baik ye syg...yg tak cerewet....sbb mummy ni kena work utk bantu babah....dan harap ank mummy nanti jd anak yg soleh....yg sentiasa hormatkan mummy dan babah ye sayg..amin.....
oh!!story psl baby mummy skang ni....baby makin aktif..suka ngeras2 dlm tummy mummy ni....kalo babah dgn mummy berbual komfem baby akn gerak2 dan ngeras2 dgn kuat dlm perut mummy...mcm mintak dimanja,dibelai slalu..hehe...lbh2 excited dan agresifnye baby mummy ni bila babah yg berbual dan ajak baby main....komfem perut boroi mummy ni berombak2 dan terjojol dpt rasa tulang anak mummy ni mengeras....sgt sweet saat2 tu syg....mummy dgn babah akan ketawa bila baby mula bergerak dlm tummy mummy...sungguh bahagia rsnye...tak sabar nak tgu baby mummy ni lahir...
Skang juga sejak baby dah 28 weeks ni...bila mummy hug babah..komfem baby akan bergerak aktif....babah ckp baby jelous...hahaha....tp mummy rs baby same2 hug babah dgn mummy sbb baby sygkan babah mcm mummy sygkan babahkan nak....tgl 2 bln lagi baby nak lhir ke dunia...hr2 mummy doa yg anak mummyni slamat lahir,sihat,cukup sifat,pandai dan emsem mcm babah....jadi anak yg baik ye syg...anak yg hormatkan kedua ibu bapanya,yang taat pd penciptanya...yang sanggup berkorban utk babah dan mummy...love uso much...norman junior..muaahhhhh....

No comments:

Post a Comment

luv u comment