Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2011

pink yg cantik!!!kmpln jambu yang best giler....

sumber  gambar incik google..
dah lama tak update blog mummy ni....hrni mummy update guna phone mummy je...mmg malas nak guna lappy on9....guna phone jelah jwbnye...cuma ntah kenapa hrni mummy tak dpt upload gmbar guna phone....takpelah besok mummy upload gmbar berkaitan entry yg mummy ni oky.....ngeeeee.....phone pemberian babah pd mummy tahun lepas......still mummy pkai,sebab mummy sayang smua pemberian babah pd mummy.......mummy syg babah jd smua yg babah bg pd mummy simpan....jgn tak percaye topap first yg dah nak msuk 7 thn umurnye...pun mummy simpan lg....walaupun babah marah suruh buang...hahahhaha........tu sentimental valeu namenye....boleh bg anak mummy tgk nantikan...hehehe....

Harini disebabkan mummy tgl sorangje dirumahni,mummy nak bgtau hobi yg mummy lakukan ms saat boring dtg....nak tau ape dia????hrni mummy dok layan youtube tgk video maharaja lawak.....dr episod 1-smlam punye episod 9...bukan semua kmpln yg mummy tgk tapi mummy dok layan kumpulan jambu punye lawakje...…

mummy dan warna MERAH+HITAM+PUTIH????/

LAGI 2 minggu insyaallah mummy,babah & baby akan pindah ke rumah kita sendiri..alhamdullilah lepas ni kita akan bina hidup kita sekeluarga..ade mummy,babah & baby..lengkap sudah hidup mummy skang ni...so,di sebabkan mood nak berpindah ke rumah sendiri tu berkobar2 jadi skang mummy asyik on9 untuk tengok contoh deko-deko untuk rumah kita nanti... kalo diikutkan mummy ni CRAZY PINK COLOUR....dr dulu memang hidup mummy ni kalo nampak PINK KOMFEM mummy jadi TRAUMA,CRAZY & sewaktu dengannyalah..baju,kasut ape saje barang yg mummy ader majoriti aderlah PINK COLOUR...tapi skang mummy mcm berubah angin plak...lepas kahwen hrtu bersanding guna tema MERAH + HITAM terus melekat dalam jiwa warna MERAH+HITAM tu..ngeeeee....jadi mummy pikir untuk rumah kita nanti mummy nak tema ruang tamu MERAH+HITAM+PUTIH.....so,skang mummy dok godek-godek gambar @ contoh rumah yg ruang tamu yang warna MERAH+HITAM+PUTIh.....komfem nenek di pahang melompat kalo tengok tema umah kita MERAH nanti coz nenek…

7 bulan prenen...mummy dgn baby berkampung di padang!!

penat sangat mummy minggu ni...memang jadual kerje mummy sangat bz minggu ni...mula dari isnin mummy kena handle JAMUAN HARIJADI anak murid mummy,smalam kemuncak yang paling teruk...mummy kena HANTAR ANAK2 MURID MUMMY masuk LUMBA LARI disekolah u3 disubang..oh!!!!sangat penat,sebab dari pagi sampai petang mummy dan baby kena berkampung di sekolah u3 tu..sampaikan bila sampai rumah..mummy terus melepak atas katil..sengsara juga pada babah sebab kena jadi tukang urut.hehe
harini mummy kena plak ke klinik untuk chek up tekanan darah mummy ni..penat semalam blom abis lagi dah kena ke klinik...mmg mummy rasa nak pengsan jer hari ni coz kurang rehat..alhamdulilah mummy sihat...cuma besoklah baby kena follow mummy untuk berkampung di padang sekolah lagi..kakak dan abang dapat masuk PERINGKAT DAERAH,so mummy terpaksa hantar diaorg lumba lari lagi...sian baby mummy ni..harap anak sihatlah hendaknyer amin..
jumaat ni lagi kita terpaksa ke klinik lagi sayang..hidup mummy ni asyik ke klinik je la…

selamat hari ibu 2011!!!!

selamat hari ibu untuk semua ibu-ibu di dunia ini...mummy???oh...bakal jadi ibu tak lama lagi insyaallah..panjang umur dan di izinkan tuhan tahun depan mummy akan sambut hari ibu dengan babah & anak mummy ni nanti..insyaallah..moga allah panjangkan umur mummy.amin.... tahun ni babah & nenek di phg yang wish selamat hari ibu pada mummy..harap2 tahun depan mummy sambut dengan anak mummy dan babah lah ye.hehe..sempena hari ibu hari ni..mummy nak wish SELAMAT HARI IBU terutama pada emak yang mummy sayang...emaklah ibu paling terbaik di dunia..tanpa emak disisi hidup org tak akan ader maknanye..love u mak....muahhhhhhh.... untuk ibu mentua mummy jugak...SELAMAT HARI IBU MAMA..terima kasih melahir,mendidik,menjaga kesayangan hati mummy MR KAMPUT selama ini..semoga mama terus jadi ibu mentua yang paling sporting di dunia..selamat hari ibu...love u mama...


nota kaki:selamat hari ibu juga untuk semua kaum ibu & bakal2 ibu di dunia ni...