JellyPages.com

Wednesday, May 11, 2011

7 bulan prenen...mummy dgn baby berkampung di padang!!

penat sangat mummy minggu ni...memang jadual kerje mummy sangat bz minggu ni...mula dari isnin mummy kena handle JAMUAN HARIJADI anak murid mummy,smalam kemuncak yang paling teruk...mummy kena HANTAR ANAK2 MURID MUMMY masuk LUMBA LARI disekolah u3 disubang..oh!!!!sangat penat,sebab dari pagi sampai petang mummy dan baby kena berkampung di sekolah u3 tu..sampaikan bila sampai rumah..mummy terus melepak atas katil..sengsara juga pada babah sebab kena jadi tukang urut.hehe
harini mummy kena plak ke klinik untuk chek up tekanan darah mummy ni..penat semalam blom abis lagi dah kena ke klinik...mmg mummy rasa nak pengsan jer hari ni coz kurang rehat..alhamdulilah mummy sihat...cuma besoklah baby kena follow mummy untuk berkampung di padang sekolah lagi..kakak dan abang dapat masuk PERINGKAT DAERAH,so mummy terpaksa hantar diaorg lumba lari lagi...sian baby mummy ni..harap anak sihatlah hendaknyer amin..
jumaat ni lagi kita terpaksa ke klinik lagi sayang..hidup mummy ni asyik ke klinik je lah nampaknyer..tapi takpe yg penting anak mummy ni sihat tu yang paling pentingkan....tapi ramai yang cakap kalo aktif masa prenen senang masa nak bersalin nanti..hope benarlah,mummy senang lahirkan anak mummy nanti...pengorbanan yang mummy kena lakukan masa prenen dah nak masuk 8 bulan ni..doa mummy semoga nak mummy dan babah ni lahir selamat didunia,sihat,sempurna dan aktif bijak mcm babah ye sayang..memang mummy dan babah sgt tak sbar nak tgu kelahiran baby mummy ni nanti..

No comments:

Post a Comment

luv u comment