JellyPages.com

Saturday, May 14, 2011

mummy dan warna MERAH+HITAM+PUTIH????/

LAGI 2 minggu insyaallah mummy,babah & baby akan pindah ke rumah kita sendiri..alhamdullilah lepas ni kita akan bina hidup kita sekeluarga..ade mummy,babah & baby..lengkap sudah hidup mummy skang ni...so,di sebabkan mood nak berpindah ke rumah sendiri tu berkobar2 jadi skang mummy asyik on9 untuk tengok contoh deko-deko untuk rumah kita nanti...
kalo diikutkan mummy ni CRAZY PINK COLOUR....dr dulu memang hidup mummy ni kalo nampak PINK KOMFEM mummy jadi TRAUMA,CRAZY & sewaktu dengannyalah..baju,kasut ape saje barang yg mummy ader majoriti aderlah PINK COLOUR...tapi skang mummy mcm berubah angin plak...lepas kahwen hrtu bersanding guna tema MERAH + HITAM terus melekat dalam jiwa warna MERAH+HITAM tu..ngeeeee....jadi mummy pikir untuk rumah kita nanti mummy nak tema ruang tamu MERAH+HITAM+PUTIH.....so,skang mummy dok godek-godek gambar @ contoh rumah yg ruang tamu yang warna MERAH+HITAM+PUTIh.....komfem nenek di pahang melompat kalo tengok tema umah kita MERAH nanti coz nenek sangat sukakan merah...
bila mummy tanya babah...babah mcm tak setuju je..tapi mummy tunjukkan contoh gambar babah terus cakap oky...untuk bilik tidur mummy,dapur,bilik baby,bilik sembahyang semua babah yang tentukan warna kan cat nye nanti..ruang tamu memang bahagian mummy.hehee...kalo babah yang tentukan warna untuk ruang tamu umah kita komfem HITAM+PUTIH yang jadi pilihan babah..oh!!!sungguh mummy tak suka ibarat warna bendera pahang(kena buang negeri mummy ni nanti hehe)dan warna najis cicak jer.hahahaha....










sungguh menawan kalbu...warna merah+hitam+putihni...harap impian mummy terlaksanalah..oh!!!sgt excited nak pindah rumah dan deko2 rumah ni....sabar mummy 2 minggu lagi dapat kunci rumah....ngeeeee...

No comments:

Post a Comment

luv u comment