JellyPages.com

Saturday, May 28, 2011

pink yg cantik!!!kmpln jambu yang best giler....



sumber  gambar incik google..

dah lama tak update blog mummy ni....hrni mummy update guna phone mummy je...mmg malas nak guna lappy on9....guna phone jelah jwbnye...cuma ntah kenapa hrni mummy tak dpt upload gmbar guna phone....takpelah besok mummy upload gmbar berkaitan entry yg mummy ni oky.....ngeeeee.....phone pemberian babah pd mummy tahun lepas......still mummy pkai,sebab mummy sayang smua pemberian babah pd mummy.......mummy syg babah jd smua yg babah bg pd mummy simpan....jgn tak percaye topap first yg dah nak msuk 7 thn umurnye...pun mummy simpan lg....walaupun babah marah suruh buang...hahahhaha........tu sentimental valeu namenye....boleh bg anak mummy tgk nantikan...hehehe....

Harini disebabkan mummy tgl sorangje dirumahni,mummy nak bgtau hobi yg mummy lakukan ms saat boring dtg....nak tau ape dia????hrni mummy dok layan youtube tgk video maharaja lawak.....dr episod 1-smlam punye episod 9...bukan semua kmpln yg mummy tgk tapi mummy dok layan kumpulan jambu punye lawakje...takde istilah jemunye.....hehehe.....kenapa jambu????entahlah hati mummy dah terpikat kot...maybe sebab trendmark jambu berpakaian pink so terus hati mummy terpikat..hahaha...tapi yg pastinye mmg kmpln jambu mmg lawak terbaiklah...tiap minggu mummy tgu kemunculannye....tapi babah bgtau,"mummy jgn suka sgt dgn jambu tu....nanti baby mcm yus kmpln jambu plak.."hehehe....tak kisahlah ye baby....yg ptg mummy tau anak mummy ni sebiji akan ikut,mummy atau babah sbb kami berdualah ibu bapa anakkan....betul tak????kalo ikut atok sabah mcm jepunlah ank mummy nanti....kalo ikut babah jepun hitamlah jwbnye.hahahaha....kalo ikut tok abah dan uncle afiq diphg komfem anak mummy mcm arabian punye org....kalo ikut mummy mmg dah sah anak mummy ni cantik,emsem,jelita...sbb mummy skang prenen comot,hitam selekeh sbb mummy tau kecantikan semulajadi mummy dahpun anak warisi sbb tu mummy time prenen hodoh gile..haha
Untuk kmpln pujaan hati mummy jambu..hope jadi juara maharaja lawaklah nanti ye....mmg terbaek....lebih2 yus..mmg lawak....apepun tak boleh....boleh tuju lagu tak??ayat power yg glamer di sekolah mummy skangni...hehe

No comments:

Post a Comment

luv u comment