Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2011

rumah oh rumah!!!!

adoyai!!!!kenapalah nak upload pic tak bleh ni???sbb handphone mummy ni kurang power ke agaknye tetibe jd jot...jot..jot...kejap bleh upload gmbar kejap tak boleh.....mmg harus tukar blackberry ni jwpnye....so,mr kamput mummy ape lagi?????dgrlah rintihan isteri kamu ni yang mahukan blackberry.hahaha......ingatkan hrni nak lah story psal istana kamput home sweet home....tapi ade plak halangannye gmbar tak boleh di upload....tepaksalah mummy cite je....u all hanya imagine oky....hehehe....

oky start dgn ruang tamu....tema pilihan mula2 merah+hitam utk warna cat dinding....tapi ats persetujuan mr kamput&mrs kamput cat diruang tamu jdlah merah+silver@kelabu....sungguh cantik...sumpah tak tipu....nampak elegen ala2 kondo mewah gitu...hehe....ade plak tv br mr kamput yg br dibeli 42 inci lglah menarik...haha(saje mummy nak bgtau yg mr kamput bli tv baru ngeeeeee)

ruang dapur plak....tema cat dinding warna kuning emas.....ni bahagian adik2 mummy yg 4 org tu tlg catkan....hasilnye...abis…

menghitung hari!!!!sibuk terlampau...

hari ni dah 5 hb 6 pun...ader lagi 2 minggu sebelum 20 hb 6 untuk mummy siapkan semua kerja mummy dengan jayanyer sebelum bercuti awl 2 minggu dari tarikh due mummy awal julai untuk melahirkan anak mummy ni...akibatnya time cuti sekolah ni mummy kena ke sekolah dan berkursus untuk siapkan semua kerja mummy kalo tak komfem angin 1 badan GB mummy nanti..almaklumlah cuti 3 bulan so,banyaklah semua kena settlekan..
memang mummy akui mummy sikit tension...yelah dengan perut yang boyot makin besar...kerja berlambak kena settlekan,dengan rumah baru kita yang kena deko-deko yang tak siap2 lagi,nak settle pindah barang2 lagi..yang paling penting persiapan mummy nak lahirkan anak mummy ni...akibat yang mummy terima mummy kena ke klinik selang 1 hari gara-gara kaki mummy bengkak ala-ala kuih donat gitu....kesian babah jadi mangsanyer...tiap2 malam mummy dok kejutkan babah untuk jadi tukang urut kaki mummy ni...tapi yang penting tak kisahlah yang penting mummy selamat lahirkan anak mummy ni.aminnn…