Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2011

si ANAK teruna MUMMY..

pejam..celik..pejam celik...dah masuk hari ke 48 dah rupanyer usia anak teruna mummy yang sorang tu...sekejap je rasanyer..barujer mummy rasa nikmat melahirkan si anak teruna mummy dan babah tu..rupanya harini dah 48 hari usia kamu nak...mummy pun dah MERDEKA dari berpantang..alhamdulilah,syukur sebab dah selesai azab berpantang...MERDEKA!!!MERDEKA!!MERDEKA untuk diri mummy yer..ngeeee:)
citer pasal siteruna mummy yang emsem boy tu...skang anak teruna mummy tu dah pndai berborak..walaupun dalam bahasa yang sukar difahami...tapi setiap kali mummy berbual dgn AISY mesti SI TERUNA kesayangan mummy akan bagi respons utk berbual dengan mummy..OH!!!sungguh bahagia mummy rasa sebab mummy dah ade anak teruna yang sangat peramah..hehehe...AISY pun skang dah makin pandai nak buli mummy & tok mak...malam-malam akan bangun smpai ke subuh baru nak tidur..akibatnyer mata mummy dah jadi ala-ala mata panda yang kiut miut gitu...ngeee...anak bujang mummy ni pun dah makin bam..bam..alhamdulilah,syuk…

aisy yang dah BAM...BAM..

baru harini mummy dapat upload blog mummy yang bersawang ala-ala umah kosong yang takde penghuni ni...mummy malas lagipun mummy sibuk uruskan anak mummy yang emsem boy ni...dan mummy baru balik dari shahalam (walaupun pantang blom abis)coz ade exam...entahlah mcmne result exam mummy tu...hati asyik ingat AISY di pahang je time exam....blom lagi dengan cik B mummy yang bengkak ala-ala belon sebab AISY tak nenen...sian mummy kan....ibu moden yang terpaksa hadapi semuanye dalam pantang demi kerje dan masa depan..chewahhhhh..hahahaa
hari ni genap mummy melahirkan AISY 35 hari....maksudnye anak mummy dah 35 hari dah pun..AISy makin sihat..alhamdulilah..makin BAM..BAM.....dah 3.6 kg pun....tinggipun dah 56 cm....oh!!!dah jadi anak bujang baby ni ye.hehehe....yang paling best..AISY dah tau buat perangai..hehe...tak mau tidur pkai seluar..just nak pkai pampers dan bogel.....hehehe...oH! anak.....pandai ye nak buli mummy dan tok mak skang ni...
raya ni memang best dalam hidup mummy....dapat bera…