JellyPages.com

Saturday, November 12, 2011

epilod cerita basi!!!






berhantu sudah blog mummyni sebab ikut suka hati jer bila nak upload...mood M BESAR tu mmg dah sebati ngan  mummy agaknye...harini baru terhegeh-hegeh nak story mory episod  raya korban story yang dah 1 minggu berlalu....cita dah basilah weh!!!peduli apa kan...yang penting mummy nak cita gak...hehe
raya korban kali ni siteruna mummy dah 4 bulan..dah boleh bergaya ala-ala brad pitt gitu...mood mummy yang terlebih gedik nak tengok siteruna berbaju melayu sangat-sangatlah terlebih...so,mummy nekad nak carikan baju melayu untuk BOS TECIT mummy pakai masa raya korban tempoh hari..mummy siap tempah kopiah untuk AISY & BABAH pakai masa raya haji...apa lagi jom layan gambar siteruna mummy berbaju melayu ye GOJES2 sekalian....SELAMAT HARI RAYA KORBAN...nak ucap jugak walaupun dah lewat.hehe

.

No comments:

Post a Comment

luv u comment