JellyPages.com

Thursday, November 17, 2011

first time AISY jln tasik shahalam!!!

mood nak menulis tu berkobar-kobar datang..(ayat mcm penulis novel handalan lah plak kan)...nak mengemas umah mummy ni kena ade mood yang terbaik gitu...kalo takde mood komfem mummy upload gambar jer tanpa cerita...em...macamlah gambar tu boleh ceritakan sendiri peristiwa yang berlaku masa tu kan..oh!!ammi aisyni memang ader penyakit M besar lah...

ni mummy nak share mummy,mr kamput & mr bos bam bam pergi jalan ke TASIK SHAHALAM...first time sejak AISY lahir ni mummy jejak kan kaki ke tasik dan first time mummy bawak aisy jalan ke tasik ni...memang tak plan pun....hari ahad mummy kena keje ada hari anugerah sekolah mummy,so lepas amik mummy balik keje terus babah ajak ke tasik shahalam..kalo aisy dah pndai jalankomfem hari2 mummy bawak aisy kat sini...seronok beriadah ngan anakni..aisy anaak mummy cepat besar ye nak!!!!
meh layan gambar kami kat tasik ni..silakan ye.jgn malu-malu....
.
.
.









No comments:

Post a Comment

luv u comment