JellyPages.com

Saturday, December 17, 2011

HUKUMAN pada PESALAh..

hari ni memang HARI RAJIN UPLOAD BLOG kot utk mummy...harini jer dah 3x mummy share cite kat sini...memang rajin terlampau....selalu baru nak on Fb @ blog komfem si teruna mummy akan kacau..merengek mintak perhatian dan di dukung..tapi harini memang baik hati sungguh anak mummy tu langsung tak kacau mummy..nak tahu sebab aper...sebab nya TOKMAK aisy ade kat shahalam ni..so,aderlah orang yang manjakan aisy terlebih...aisy suka sangat tokmak dia datang...mummy????lagi...lagi..lagilah...suka..hehe...dapatlah mummy ber fb ber blog sakan..wah..wah,..wah!!!ceronok betullah!!!ingat nak tutup dapur skali....amboi!!!terlampau betul ye,amik kesempatan...tapikan terpaksa lupakan hasrat murni nak TUTUP DAPUR ,nak GANTUNG SUDIP,nak GANTUNG KUALI....JURI TETAP PENGKRITIK MASAKAN mummy tu kalo 1 hari tak makan masakan mummy tak boleh...memang wajib mummy masak walaupun hanya berlaukkan telur  masak kicap...WAJIB....lagipun memang tangungjawab mummy sbgai isterikan...so,lupakan hasrat murni mummy tu ye!!!

nampak tak tajuk kat atastu??nampakkan....nak tau tak sapa pesalah yang kena hukum...dan hukuman apa yang dikenakan...dan sapa yang menghukum....sila tengok gambar kat bawah ni...inilah pesalah nya....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
wanted yang membuli mummy nya
.
.
.
.
.
.
.
.
muka takut+cuak selepas di kenakan hukuman..mood:mana mummy ni
.
.
.
.
.
.
.

.
oh!!ammi aisy dah nampak ammi..mintak maap..
.
.
.
.
.
.
.
..

senyumman nilah yang buat hati ammi cair..nak marahpun tak jadi..

.
.
.

.
.
.
.



yes!!!ammi dah maapkan aisy...sukalah tu..


dah tengokkan gambar kat ats tu...pesalahnya AISY NUR RAYYAN...penghukumnya dah tentulah MUMMY...hukuman yang di kena kan pada AISY...KURUNG DLM KELAMBU SIANG HARI...wow!!!kejamnya mummykan...dah kes dera anak sendirini....eh!!!tolong jgn salah faham oky..mummy bagi hukuman pd aisy sebab aisy asyik nak beriba ngan mummy lgsg tak leh letak..mummy nak masak untuk MR KAMPUT pun tak boleh...nak buat keja lgsg tak boleh..asyik nak pegang momtot dia jer..ammi geram,baringkan aisy ats tilam pasang kelambu...hahhaha...kejamkan mummy,tapikan mummy tak tinggalkan aisy sendiripun..mummy cuma nyorok blakang kelambu tu nak tengok reaksi aisy...mula2 takut cari mummy..lepastu dah nampak mummy..boleh gelak sakan..ingat org nak main dengan dialah tu..anak mummy sayang!!perangai dari hari ke hari makin clever sangat..love u son...so much!!!



No comments:

Post a Comment

luv u comment