JellyPages.com

Friday, January 27, 2012

aisy 6 bln....

ASSALAMUALAIKUM...
malam ni membuak-buak plak rindunya pada si anak teruna mummytu....terpaksalah berjauhan sebab kalo di shahalam ni time mummy dan mr kamput working takde sapa yang boleh jaga aisy...nenek aisy(BS)cuti sebulan disebabkan operet mata...skang aisy kenalah jadi org raub sebulan duduk dengan tok mak n tok abah.....
aisy skang dah 6 bulan..3 hb 2 ni dah masuk 7 bulan pun anak teruna mummy tu....sejak dah masuk umur 6 bulan ni,aisy punya perangai makin notty,clever tak boleh duduk diam...ader je menda yang dia nak usik dan buat..kalo naik walker 1 umah tok mak dijelajahnya.jangan haraplah nak berbunga-beralas meja bagai dalam rumah komfem di tariknya....kalo dok berdukung ngan mummy siaplah tudung mummy di tarik-tariknya..memang takde istilah nak melaram skang ni..alahai!!!anak teruna mummy langsung tak bagi peluang mummy nak melaram ye son..
genap jer umur aisy 6 bulan mummy bagi aisy makan..makanan yang pertama aisy makan mummy bagi dan buatkan dia puree apple..mula-mula memang aisy tak boleh terima dan muntah tapi skang,dah jadi 4x sehari makan tak boleh nampak orang makan komfem akan menangis nak...huhuhu..perangai buruk saperlah tu yang diikutnya kuat makan yer????bukan mummy kan ..kan..kan...komfem babah betul tak??hahahhaa..tak sayang mulut betul mummy nikan..main tuduh-tuduh mr kamput..tih tih tih...yang buat mummy risau masa chekup berat aisy utk 6 bulan just naik 100 gram selalu berat aisyakan naik 1 @ 2 kilo sebulan..tapi kali ni 100 gram je naik..heran betul,sepatutnya dah makan makin berat lah bam bam mummy ni..em maybe sebab aisy dah makin lasak tak reti duduk diam kot...tak kisahlah sayang,yang penting aisy sihat dan membesar bagai juara ye son...mummy dan babah rindu sangat dengan aisy ni..love u son.....sangat-sangat...muahhhhhh...jom layan gambar-gambar AISY NUR RAYYAN 6 bulan...
.
..
.
.
.

JENG..JENG!!!SIAP SEDIA UTK MEMANDU

SERONOK HADIAH DR MUMMY N BABAH 6 BLN

JLN2 NGAN UNCLE AFIQ @ SACC MALL

NGAN UNTIE NANA SAYA!

@UNTIE UNA SENYUMTU MENAWAN

IKUT SAPERLAH TIDUR GAYA MCM NI EK.HEHE

KEK BIRTHDAY UNCLE AFIQ YANG SEMPAT DITEPUK..

EMSEM BOY MUMMY

COMOT STILL COMEL

MAKAN TIME...BAM BAM LAGI YE SON
.
.
SEKIAN



No comments:

Post a Comment

luv u comment