JellyPages.com

Wednesday, January 11, 2012

batuk

ASSALAMUALAIKUM...
 
 
 
 
 aduh!!lamanya tak berceloteh kat sini...sejak masuk 2012 ni tak penah lagi mummy dok jenguk-jenguk blog kesayangan mummyni...takde menda nak di sharekan sebenarnya...bila mood nak berblog tu datang terpaksalah tunda dulu gara-gara bila nak upload gambar kabel phone mummyni dah hilang...
 
oh ya!!3 januari 2012 haritu aisy nur rayyan dah pun genap 6 bulan...dah besar anak mummy ni...dah makanpun..lom pandai nak merangkak,duduk...tapi dah pndai pusingkan badan bila meniarap,dah suka sangat nak main2...dan paling buat mummy rungsing aisy kena batuk yg dah nak masuk 2 mggu tak baik-baik...smlam mummy bawaklah aisy ke klinik kerajaan seksyen 19..doktor kat sana mintak mummy bawak aisy ke hospital klang...inilah pekara yang mummy paling takut,risau bila dengar perkataan HOSPITAL KLANG tu,,,bukan aper jadi trauma bila aisy penah lemas masa kena kuning kat sana haritu....dahlah kat sana banyak doktor pelatih,,,,macam-macam hal boleh jadi...mmg mummy dah terpikir aisy komfem akan ditahan diwad...doktor cakap aisy maybe kena jangkitan paru-paru..mummy berkeras,mummy mintak tukar ke hospital raub..dekat sana ade tok mak n tok abah aisy....alhamdulilah doktor izinkan dan malam tu juga mummy,babah,pakcik halim dan aisy otw balik umah tok abah aisy...
 
pagi tadi,mummy bawak aisy ke hospital raub...aisy kena masuk gas...mengamuk-ngamuk aisy maybe tak tahan...aisy kena amik darah..ya allah!!sedih bila tengok tangan chubby aisy dicucuk jarum dan aisy kena xray utk pastikan aisy sihat dan tiada jangkitan paru-paru..memang mummy berdebar sangat masa tungu result tu...alhamdulilah......aisy sihat takde aper..aisy tak payah ditahan di wad.alhamdulilah terima kasih allah!!!aisy sayang....mummy harap aisy membesar dengan sihat yer sayang..jangan bagi mummy dan babah susah hati..love u son...muahhhh


sian tangan gumuk kena injet

No comments:

Post a Comment

luv u comment