JellyPages.com

Saturday, June 9, 2012

apakah itu ye????

assalamualaikum...


malam semalam mummy temankan untie nana ngan uncle afiq ke uptown shahalam....aisy takde so mummy pun blagak bujang....ikutlah ke uptown....babah pun izinkan sebab takde pengacau nak tengok bolakan....bagus betul suami mummy tu kan.hehhee..


nak ke uptown tu tujuannya nak mencari jaket uncle afiq yang cerewet tu...masa berjalan kat uptown tu....uhh...baru sedar mummy dah lama tak ke situ.last masa sehari.nak.bersalinkan aisy nur rayyan....mummy jmpelah housing dan cover phone....ingat nak belikanlah baju untuk incik s2 mummyni yang baru....dalam dok belek tu jumpelah cover phone utk iphone yang unik.....berbonggol....nampak seperti nasi lemak seorang wanita.hahahaaaa...macam macam ye sekarang patutlah gejala sosial kat malaysia ni bertambah.-tambah....uhhhh!!!!


sekian...


Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

Post a Comment

luv u comment