JellyPages.com

Monday, September 24, 2012

Baby tv punya resipi

Assalamualaikum

Semua dah taukan yang Si anak teruna suka sangat tengok bbtv channel 618 Kat astro tu..Kalo weekend mmg dr pg smpailah mlm selagi bos tak Tido komfem bbtv jer Kat umhni...pelanggan setia sejati tau aisy dengan bbtv nak tak kena lah mummy dok layan jugak...

Masa dok sibuk layan bbtv bila time baby chef tu mummy mmg akan tengok..yelah syok tengok anak mat salleh kecik2 dah masak2...dpatlah 1 resepi yang mummy buatkan utk sarapan aisy nur rayyansimple tp sedap...aisy pun suka

Bahan

Roti
Unsalted butter
Telur
Cheese(mummy tambah)

Cara masak

Amik Cawan buat lubang di tgh roti

Suapkan Unsalted butter dipermukaan roti panaskan atas pan biar glaring.

Pecahkan Telur dibahagian roti yg berlubang tadi masukkan cheese lada biar smpai masak. Siap

Sekian

No comments:

Post a Comment

luv u comment