JellyPages.com

Wednesday, October 31, 2012

Aisy yang over!

Assalamualaikum

Harini dah hari terakhir bulan oktober bagi tahun 2012...cepatnya masa tu berlalu..lagi 3 hari genap Aisy nur RAYYAN 1 thn 4 bulan..alhamdulilah syukur Aisy membesar bagai juara Dan beroleh kesihatan yang sangat terbaik..

Perangai pun makin hari aderje kerenahnya Kalo makan memang sangat kuat..mummy suka Kalo anak berselera nak masakpun mood rajin jer datangkan...tapi bila bab nak makantu yang spoil sikitlah...nak makan sendiri Pakai sudu plak tu tak ada sudu pinggan sendiri komfem satu umh di tawafnya sambil menangis tak kuar airmata...pndai sungguh berlakon skangni si teruna Nilah...kadang2 smpai tak terkawal mummy dibuatnya...padahal mummy still suapkan makanan pada dia...walaupun Ada pinggan Dan sudu sendiri...bajet dialah makan sendiri tu hehehehehe overlah Aisy ni kan...

Kalo tengok gambar ni lagi lah over tak cukup 1 lntai penuh makanan,siap muka ngan kepala sendiri pun penuh makanan...overrrrrkan Aisy nur rayyan ni???adeker org makan comot macamtu hehehehe...

No comments:

Post a Comment

luv u comment