JellyPages.com

Tuesday, October 9, 2012

Prawn wantan soup

Assalamualaikum...

Ni lagi 1 entry terpendam menu aisy lunch smalam..sebenarnya ni peberet mummy..mmg Kalo makan setiap hari mummy tak kisah...namapun peberetkan...rasa nikmatjer Kalo dapat makan makanan peberetkan..hehehe...jadi mummy turunkan lah makanan peberet dekat anak teruna..tujuan untuk senang mummy masak Kalo aisy suka lg senang lah keje mummy bleh share msak makanan peberet ngan anak jer hehehehehe....pandai kan...alhamdulilah aisy suka walaupun bukan peberet sebab tekak aisyni memang sebijik tekak mr kamput suka nasi....aisy aisy memang semua nak geng ngan babah ye son....nasiblah mummy takde geng..kesiankan...

Sekian

No comments:

Post a Comment

luv u comment