JellyPages.com

Thursday, October 4, 2012

Sayalah AISY NUR RAYYAN

Assalamualaikum

Disebabkan smalam anak teruna genap 1 thn 3 bulan jadi hrni mummy nak penuh kan blog mummy ngan wajah comel anak teruna mummylahkan hehee....

Tak suka tengok takper,tak payah nak gatal2 tangan pg jenguk blog mummyni....blogni Hak peribadi, jadi suka hati lah nak tulis aper sama jugak dengan ,Facebook,twitter log in Guna Akaun sndirikan, takdepun Guna Akaun org lain so suka hati lah tuan empunya Badan nak tulis aper....pd mummylahkan Kalo tak suka tak pyh tgk tak pyh nak buang masa dok bc
Wall org....alamak emosi plak kan hahahahaha...Bg yg suka layan lah gambar anak teruna kesayangan mummyni ye hehehehe

Sekian


No comments:

Post a Comment

luv u comment