Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2012

Bye bye 2012

Assalamualaikum

Harini hr terakhir untuk tahun 2012....Besok dah masuk 2013...doa mummy moga rezeki kami sekeluarga 2013 lebih murah.,...orang yang mummy sayangi dipanjangkan umur,diberi kesihatan yang terbaik...anak mummy Aisy dah bleh becakap Amin ya robal alamin.....Dan semoga mummy menjadi isteri sole hah,mummy yang terbaik utk Aisy..isteri yang terbaik untuk mr kamput..

Kalo untuk diri sendiri moga cepat kembali slim hahahahaa...insyaallah 2013 tahun rezeki untuk kami sekeluarga...aminnnn dan moga 2013 mummy taknak kehilangan org yang tersayang....alfatihah untuk my BFF norzuriyanti sulaiman Dan arwah ayahde mummy yang telah pergi untuk selamanya ditahun 2012...



Assalamualaikum......

Assalamualaikum..

Alhamdulilah masih diberi peluang untuk bernafas dibumi Allah Ini...dapat melihat,menjaga kedua hero pujaan hati kesayangan mummy mr kamput Dan Aisy dengan kudrat yang Allah berikan kepada mummy....syukur doa mummy semoga Allah panjangkan USIA mummy USIA semua kesayangan mummy hendaknya Amin....

Di pengujung tahun ni.. Dibulan kelahiran mummy Dan untie Mira Aisy....telah perginya seseorang yang mummy sayangi,hormati....Tanpa disangka-sangka perginya takkan kembali untuk selama-lamanya...sedih.....memang kami sekeluarga sangat-sangat sedih Dan amat terasa kehilangannya....skang disaat mummy menulis di blog kusang mummy ni airmata tak dapat dibendung Dari menitis.....besar betul dugaan untuk kami sekeluarga...harini genap 6 hari pemergian pakcik mummy yang mummy panggil ayahde....

Hingga saat ni mummy masih lagi terkejut bila ayahde dah takde didunia Ini..last mummy jumpa ayahde mummy tu masa raya haritu...banyak sangat kenangan mummy dengan arwah...bila arwah dah takd…

happy birthday mummy

assalamualaikum...
alhamdulillah masih lagi diberi peluang oleh tuhan yang maha esa untuk bernafas menjaga anak kesayangan dan suami yang tercinta pada usia yang dahpun genap 29 tahun pada 9 hb disember 2012(ahad)haritu...tahun depan dah masuk 30 series dah rupanya mummy ni....nasiblah lahir ujung tahun so,lambatlah sikit usia tu nak tuakan...beruntung jugak lahir ujung tahun ni kan..keh..keh..keh..tapi apalah ada pada tarikh dan bulan kelahiran...masuk jer 2013 dah pun dikira 30 an mummy oit....tak kisahlah yang penting mummy bahagia dengan kehidupan yang mummy kecapi skang ni..alhamdulilah...
mood nak menulis tu takde lagipun mata mummy ni dah memang nak tertutup sangat dah...so,mummy upload gambar kami sekeluarga bercuti di melaka pada 8-9 disember haritu...cuma yang tak best babah aisyjer tak dapat join sebab ader kelas time tu....insyaallah panjang umur nanti kita bercuti 1 family kita jerr yer sayang...so layan lah gambar-gambar dimelaka untuk cuci mata di malam harini..




ini aj…

Cinta kasih puff!!

Assalamualaikum...

Haritu mummy nak buat karipap untuk kami 1 family makan..tetibalah plak lepas siapkan inti karipap mummy Malas nak buat...kesiankan babah Dan Aisy dapat isteri Dan mummy yang gedempol siap pakej Malas terlampau plaktu....nasiblah kan Kalo buat jugak nanti risau jer karipap tak jadi!!!teror giler bagi alasan hahahahaha

Sebab dah ader inti karipap tu mummy buatkan Aisy karipap jugaklah tapi Guna roti jer....hahahahaha senangjer klim bahagian tepi roti letak inti Dan celup Telur bakar dah siap.....senang kan !!!mummy namakan cinta kasih puff lah untuk menu sarapan aisyni....Sempena kasihnya mummy pada Aisy !!!!over tak namanya kui kui kui....

Sekian....

Menu sesi ulangan!!

Assalamualaikum

Lama bebenor rasanya tak menulis Kat sini..fuyoo ayat macAm penulis tegarjer gayenya hehehe....sekali skala verangan apa salahnyakan??em...pejam celik ,pejam celik dah masuk 2 disemberpun hrni..dah ujung tahun 2012..bulan depan dah pun masuk 2013....cepat ya masa tu berlalu pergi..Azam tahun ni blom pun terlaksana yang hanya terlaksana Badan mummy makin gedempol bukan makin slim okey!!!tahniahlah untuk diri sendiri ye mummy!!!!

Ujung2 tahun ni memang musim ujan,banjir yang lebih best musim durian....lagi lah best mr kamput family dilanda musim demam...bergilir2,start babah,mummy Dan Semalam Aisy!!!kesian anak teruna demam panas harap sangat harini Aisy dah sihat macAm biasa...susah hati mummy ngan babah bila anak teruna sakit!!

Mood mummy nak memasak sejak dilanda demam,batuk,selsema nipun kureng tau!!!!kononkan dasar pemalas...ah hahahahaha....so,harini mummy share menu untuk Aisy selama mummy demam ni yer sesi ulangan menu yang dah penah buat Saja gedik nak upload …