JellyPages.com

Wednesday, December 12, 2012

happy birthday mummy

assalamualaikum...

alhamdulillah masih lagi diberi peluang oleh tuhan yang maha esa untuk bernafas menjaga anak kesayangan dan suami yang tercinta pada usia yang dahpun genap 29 tahun pada 9 hb disember 2012(ahad)haritu...tahun depan dah masuk 30 series dah rupanya mummy ni....nasiblah lahir ujung tahun so,lambatlah sikit usia tu nak tuakan...beruntung jugak lahir ujung tahun ni kan..keh..keh..keh..tapi apalah ada pada tarikh dan bulan kelahiran...masuk jer 2013 dah pun dikira 30 an mummy oit....tak kisahlah yang penting mummy bahagia dengan kehidupan yang mummy kecapi skang ni..alhamdulilah...

mood nak menulis tu takde lagipun mata mummy ni dah memang nak tertutup sangat dah...so,mummy upload gambar kami sekeluarga bercuti di melaka pada 8-9 disember haritu...cuma yang tak best babah aisyjer tak dapat join sebab ader kelas time tu....insyaallah panjang umur nanti kita bercuti 1 family kita jerr yer sayang...so layan lah gambar-gambar dimelaka untuk cuci mata di malam harini..





ini aja gambar yang mampu mummy upload sebab tak tahan nak tido....nak tengok banyak tengok di fb jer...oky selamat malam....nite.....byeeehehehee

sekian

No comments:

Post a Comment

luv u comment