JellyPages.com

Sunday, December 2, 2012

Menu sesi ulangan!!

Assalamualaikum

Lama bebenor rasanya tak menulis Kat sini..fuyoo ayat macAm penulis tegarjer gayenya hehehe....sekali skala verangan apa salahnyakan??em...pejam celik ,pejam celik dah masuk 2 disemberpun hrni..dah ujung tahun 2012..bulan depan dah pun masuk 2013....cepat ya masa tu berlalu pergi..Azam tahun ni blom pun terlaksana yang hanya terlaksana Badan mummy makin gedempol bukan makin slim okey!!!tahniahlah untuk diri sendiri ye mummy!!!!

Ujung2 tahun ni memang musim ujan,banjir yang lebih best musim durian....lagi lah best mr kamput family dilanda musim demam...bergilir2,start babah,mummy Dan Semalam Aisy!!!kesian anak teruna demam panas harap sangat harini Aisy dah sihat macAm biasa...susah hati mummy ngan babah bila anak teruna sakit!!

Mood mummy nak memasak sejak dilanda demam,batuk,selsema nipun kureng tau!!!!kononkan dasar pemalas...ah hahahahaha....so,harini mummy share menu untuk Aisy selama mummy demam ni yer sesi ulangan menu yang dah penah buat Saja gedik nak upload Kat blog....emm Nampak sangatlah tak de ideakanhhehehehhe

Sekian

No comments:

Post a Comment

luv u comment