JellyPages.com

Monday, January 28, 2013

cuti-cuti Malaysia cameron highlands!!

ASSALAMUALAIKUM...

besok dah start balik rutin harian mummy sebagai isteri,mummy,dan seorang wanita bekerjaya...ish!bekerjayalah sangatkan...memang rasa malas sangat nak mula bekerja setelah 4 hari bercuti....nak iron baju untuk pkai ke sekolah besok pun mood mummy takde...dasar tak sedar dirikan....hehehe

harini mummy nak story mory holiday kami ke sekeluarga di cameron highlands..mummy dah beberapa kali ke cameron...aisy kalini dah 2x,first masa aisy umur 8 bulan...tapi mr kamput baru first time tau..saja mummy bawak mr kamput holiday bg hilangkan stress dia kerja dan blaja...excited sangat mummy sebab first time holiday mr kamput join...susah sangat mr kamput ni nak cuti...mengalahkan perdana menteri je lagaknya..

ni first time cuti yang mummy rasa terlebih happy almaklumlah ader suami tercinta disisikan...kami bertolak ke cameron dari umah tok abah aisy di raub...umah tok abah ke cameron highlands amik masa 1 jam 30 minitjer paling lewat...masa kami kesana,tgh musim cuti maulidur rasul dan thaipusam so jalan agak jam sikitlah...

kalini memang agak tak best sikit cameron tak sejuk macam selalu....smpaikan nak berjalan tak payah bersweater bagai macam dulu-dulu lagi...frust gak mummy yelah sebelumtu bila mr kamput tanya cameron,fraserhill,genting mana sejuk..mummy jawab cameron....iyelahkan dulu2 mmg sejuk kalini sejuknya dah hilang sikit...malamlah baru terasa nyaman sikit..tapi yang penting suasana di cameron sangat aman damai...hilang strees duduk kat sinilah....terasa nak mohon bertukar di cameronjer hahahha...dekat dengan umah tok abah aisy,yang penting pahang tanah darahku....hehehe....tapi mr kamput kena apply keje kat sini jugaklah kan....bolehker???

ok jom layan gambar kat cameron...nak lebih banyak tengok di facebook mummy ok insyaallah lepasni plan nak ke pantai plak...hehehe

ladang teh yang sangat cantik

epal cameron highlands

jambu kristal mr kamput sgt suka!

mr kamput family

buah cinta untuk org yg sdg dilamun cinta sahaja


aisy nak mamam butterfly

fresh salad dr ladang

fresh strawberry..yummy!

raja lebah

mummy yg sangat disukai butterfly

superduper hero

serius sangat sedap..2 botol mummy minum siap pakej bawak balik lagi




No comments:

Post a Comment

luv u comment