JellyPages.com

Thursday, January 24, 2013

JOHNNY DEPP versi hitam!!

ASSALAMUALAIKUM...
SALAM MAULIDUR RASUL untuk semua umat islam dibumi allah ini....hari ni public holiday rasanya kebanyakkan  pekerje di malaysia ni bercuti sempena maulidur rasul...kecuali tempat keje MR KAMPUT yang mmg setiap tahun takde istilah cuti maulidur rasul....kesian sungguh lah....namajer company islam,melayu tapi maulidur rasul takde cuti...tapi tahun ni mr kamput beruntung sebab buat pertama kalinya maulidur rasul dia cuti,sbb kejap lagi kami sekeluarga nak balik umah tok abah aisy di raub....hhehehe..

mood mummy memang 100% holiday dah ni...pertama kali ber holiday di sertai mr kamput yang tersayang...kalo sebelum ni mummy dgn aisy jer yang dok holiday...mr kamput sibuk ngan kelas dan kerje,tapi kali ni suami mummy yang tercinta tu turut join sekali...tupun lepas dipaksa oleh mummy dengan kekerasan manja hahahhaha.....kalo tak dipaksa,guna taktik merajuk komfem takdenya mr kamput nak cuti...dengan alasan cutinak simpanuntuk study..hahahhaa

ok stop cite pasalhubby mummy tu...ni nak citer pasal anak teruna mummy yang makin bijak,aktif...skang aisy dah pandai pilih baju sendiri...kalo bab baju baru,dekat dalam kedai tu jugaknak pkai terus...walaupun belom dibayar....macamtulah jugak dengan toys siappakej pilih sendiri belom lagi masuk bab mengamuk kalo tak dapat..hahhahaahaha...sungguh bijak memokaikan duit mak bapaklah budak bertuah ni....yang paling best aisy dah pandai menumbuk..kalo dia sakit hati,marah komfem penumbuk dibaginya...yang ni mummy kurang suka sikitlah...dahlah selalu jadi mangsa kena tumbuk ,lpstu mummy rasa malu kalo org lain tengok...ni semua sebab mr kamput suka sangat ajak aisy berwreslling diumah..oklah nak siap2 nak gerak ke pahang sebelum ke cameron besok...layan gambar anak teruna mummy yang emsem macam JOHNNY DEEP tapi versi hitam ni yer


JOHNNY DEEP VERSI HITAM hehehehe

No comments:

Post a Comment

luv u comment