JellyPages.com

Wednesday, February 13, 2013

perempuan gemuk dan hobinya!!!

ASSALAMUALAIKUM...

malam ni mummy memang penat bebenor,nak tidur rehatkan mata,badan dan otak anak teruna masih lagi segar bugar melayan channel kesukaanya..first upin ipin,tukar dengan barney..tukar plak nursery song ngan flash card di youtube dan skang channel chbeeies  kat unifi...bila entah nak tidurnya...segar semacam jer aisy malam ni,mungkin agaknya  dah pekena tongkat ali untuk tenaga agar dapat menonton semua channel peberet nya kot....

sambil dok layan si teruna bertuah mummy tu,mummypun amik lah peluang layan blog-blog masakan yang ada kat incik google...entahlah kenapa memang dah jadi tabiat merangkap hobi kalo setiap kali bukak jer lappy atau online menggunakan handphone mummy akan jenguk2 resepi yang ada....1 kepuasan rasanya bila dapat tengok,baca resepi-resepi yang ada...kalo nak ikutkan mummy nak buat memang taklah kan..cuma minat baca dan jenguk2 resepi yang best apa lagi bila lihat gambarnya..meleleh air liur tau....hehehe..belom lagi bab membeli buku resepi setiap bulan....perkarawajib yang harus mummy lakukan setiap bulan..hehee

sebabkan hobi mummy ni gaklah slalu jadi pencetus gaduh-gaduh manja dengan mr kamput.berebutkan incik lappy hahahha...mr kamput dengan minatnya dengan sukan..mummy plak dengan perangai suka bebenor tengok makanan...hahahhaa...tapikan memang sesuailah dengan mummykan....seorang perempuan gumuk yang sangat sukakan makanan...yummmy!!!!makin naik berratus kilolah berat badan mummy gamaknya...

kreatifkan...

 

No comments:

Post a Comment

luv u comment