JellyPages.com

Thursday, February 14, 2013

secuci embun pagi!!

ASSALAMUALAIKUM...

malamni mummy kesorangan dirumah,mrkamput dan anak teruna keluar bermain badminton...peluang yang adani mummy gunakan untuk menyiapkan kerja rumah disamping menghabiskan masa bergosip dengan kawan-kawan lama yang dah lama sungguh tak jumpa di MUKABUKU akak facebook mummy...nilah gunanya laman web sosial yang ada,sentiasa dapat berhubung,bertanya kabar walaupun langsung tak dapat nak jumpa dengan kawan-kawan lama dan bekas guru-guru yang penah mengajar mummy di sekolah dulu..

malam ni mummy dan kawan-kawan dok perkatakan tentang sekolah kami yang dah naik taraf....dulu masa zaman mummy sekolah 12 tahun dulu....lamanya tinggal sekolah dah makin tua mummy ni yer....sek tu masih lagi di atas nama sek vokasional puteri...skang dahpun jadi kolej vokasional puteri....siap boleh sambung diploma terus kat situ dari start form 4...lagi 1 yang paling best tak payah amik spm..wow...beruntungnya budak2 skang yer....kenapalah zaman mummy sekolah dulu tak macamtu...lagi 1 kat sekolah tu ader cafe,salon semuanya hasil dari air tangan pelajar2 sekolah tu sendiri...

kalo diingat balik kenangan mummy kat sekolah tu sangat-sangatlah banyak...lagi plak mummy jenis nakal tahap aper ntah masa sekolah..aisy tolong jangan ikut perangai mummy okies!!dengan kuat tidurnya masa belajar...aduh!!!malu kalo dikenang balik perangai dulu-dulu lah.hahahha...belom lagi bab kena raging dengan senior,direndam dalam kolah pukul 2 pagi,jumpa hantu kat ampai pagi2 buta...wakil sekolah dalam netball,curik2 tengok tv..ponteng kelas fardu ain..aduh!!!semua tu kenangan terindah buat mummy lah..hehehhee...rindu zaman sekolah dulu.paling rindu laksa mekyam....bilalah nak dapat rasa yer...kat manalah bekas guru kelas mummy tu yang setiap kali jual laksa kat sekolah komfem akan cari mummy dulu..almaklumlah pelanggan setia hahahaha..best sangat kalo dikenang..kawan-kawan mummypun kebanyakkan dah jadi ibu dan isteri orang dah...

sempena mood mummy yang terlebih seronok mengimbas zaman persekolahan mummy ni...jom layan gambar-gambar lama mummy masa sekolah dulu ok...hehehhee....sebijik macam lelaki gangsterlah kononkan..gangster taik kucing adalah...hahahhahaha

sekolah mummy dolu2





















 suci bersih jer wajah mummy kan.....sesuci embun pagi gitu....sucilah sangatkan.hahahhahaha


No comments:

Post a Comment

luv u comment