Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2013

welcome 2 my tummy baby!!!

assalamualaikum......
ayoyoyo.....kat mana -mana skang sibuk org dok perkatakan keputusan PRU13....mummy dan babah pun still duduk depan tb melayan result pru13 yang bermula pada 5 hb 5 2013..alhamdulilah kalini mummy ditugaskan untuk menjalan tanggungjwab bertugas di PRU13....pertamakali mengundi dan terlibat dengan pru ni....penat smpai balik umah telentang ala-ala superman atas katil...tapi 1 pengalaman yang tak dapat digambarkan...macam-macam jenis perangai,ragam manusia dapat dilihat.....insyaallah kalo 5 tahun lagi masih bernafas dibumi allah ni mummy mahu lagi bertugas di pru...cuma yang tak syoknya kena undi pos,takde dakwat kekal ditangan sebagai bukti yang dah selesai menjalankan tanggungjawab sebagai rakyat malaysia..
alhamdulilah bn menang macam 5 tahun lepas....seronok kami laki bini...sampaikan wall mummy di fb pun panas dibuatnya..takkisahlahkan...hak masing-masing untuk mengundi....mummy dan babah memang dilahirkan dari keluarga yang taat setia dengan BN...tok abah ai…

1 tahun 10 bulan!!

assalamualaikum.... dah lama bebenor tak menjenguk blog kusam ni....dah macam rumah kosong yang sepi tanpa ada penghuni jer blog mummy ni...al kisahnya mummy skang sgtlah pemalas...balik dari kerja memang terus cari bantal untuk tenangkan diri dan minda...penat di sekolah terus bertambah bila jejakkan kaki ke rumah....memang tak dapat langsung nak dilawan kepenatan tu...akhirnya mummy redho bila balik rumah jer terus tidur smpai ke pagi hahahhaa..

harini usia aisy nur rayyan genap 1 tahun 10 bulan..lagi 2 bulanjer aisy nak masuk 2 tahun...dah besar ank mummy ni....sakit dan nikmatnya semasa melahirkan aisy masih mummy terasa smpai sekarang...tak sangka semuatu dah nak masuk 2 tahun berlaku...aisy makin bijakpandai,makin cergas dan menjadi kebanggaan mummy dan babah...walaupun aisy masih belom boleh bercakap...tapi mummy dan babah bangga dengan perkembangan aisy sekarang.

seperti biasa mummy doakan aisy menadi anak yang soleh...membesar dengan jayanya seperti kanak-kanak lain,berjaya …