JellyPages.com

Saturday, December 28, 2013

Arryan nur rafael bin nurman

Assalamualaikum

Alhamdulilah besok genap 40hari mummy bepantang...bemakna ader 4 harije lagi pantang mummy nak abiis...tak sabar nak tgu nikmatnya abis pantang...nafsu makan dah tahap kemuncak....asyik melayan blog masakan je....dah rindu sangat rasanya mummy nak memasak untuk aisy dan mrkamput...lama sungguh tak kedapur...rasanya mummy dah jarang ke dapur sejak usia kandungan mummy 8 bulan....smuanya di amik alih oleh mr kamput....tq sayang....sebab sanggup amik alih tugas mummy menjaga aisy..memasak didapur walaupun penat balik keje....

Arryan nur rafael....buah hati nyawa mummy yg kedua genap 39 hari usia nya harini....berat arryan masa usia 1 bulan dah 4.5 kg....sihat dan membesar dengan jayanya hanya dengan susu mummy sepenuhnya....memang niat hati nak fully bf arryan sejak prenen lagi....harap niat mummyni tercapai...mummy taknak jd mcm aisy yg hanya merasa nikmatnya susu ibu sekejap...ms. tu mummy stupid sgt tak tau betapa nikmatnya susu ibu kepada anak2...so bila dpt tau prenen yg ke 2 mummy dah niat yg mummy nak fully bf baby....

Nak story lbh arryan dah bangun plak mintak susu...mummy harap arryan membesar bijak dan diberi kesihatan yang sagat terbaik ..

No comments:

Post a Comment

luv u comment