JellyPages.com

Tuesday, September 2, 2014

family holiday

assalamualaikum..

citer basi weekend mggu lepas holiday dengan mr bob family di pantai remis kuala selangor...sebenarnya memang dah lama mummy nak bawak 1 family mummy holiday tp kalini tak dirancang dtgnya spontan...puas pujuk tok abah join skali tetap tak mau ikut alasannya kena siapkan keje sebelum pergi mekah!!setelah dipujuk rayu barulah tok abah setuju tupun dengan 1 syarat pagi2 ahad kena balik dah ke pahang..redhojelah asalkan semua family dan terutama tok abah bebudak ni join jugak...

family mummy ni mmg excited bab seafood ni memang belasah makan tak ingatlah mcm2 jenis seafood kami makan dan bedal yg tak penah rasapun try n tet tau hehehehhe.. blom lagi bab memborong bawak balik jakunnya terlampau...hahahaha...oklah layan gambar percutian spontan yg tak dirancang ni yer!!!puas hati sebab apartmen betul2 ngadap laut sangat nyaman....








No comments:

Post a Comment

luv u comment