JellyPages.com

Thursday, September 10, 2015

assalamualaikum dunia!!!

Assalamualaikum

lama sungguh tak melawat rumah usang aka umah hantu mommy ni....malas..makin tua...makin gumuk...makin malas plak!!...anak-anak dah makin besar....aisy nur rayyan dah 4 tahun 2 bulan usianya....arryan nur rafael dah pun 1 tahun 10 bulan...makin banyak ragamnya...dahpun kalah abang aisy klau bergaduh....

harap bermula harini semangat nak menulis kat sini adalah....dari ddk mengumpat buat dosa baik luahkan di sini hahahaa....pedulilah ada orang baca atau tak...yang penting ni.blog mommy...sesuka hatilah mommy nak.tulis apakan..hahahahaa

ok sebagai permulaan nak.menunjukkan mommy dah mula rajin nak berblog bagai..mommy nak share kehidupan mrkamput family ni.......mrkamput sibuk dengan gym nya setiap malam.....alhamdulilah studypun.dah abis...tgh tgu untuk konvo...abg aisy dah pun sekolah.....arryan still ke.umah nenek dan mommy dah pun mula mencari rezeki di tempat baru start ujg bulan 5 hrtu di sek keb hicom!!!!segalanya nya baru..yang penting tiada lagi penambahan ahli keluarga baru ye.hahahhahahaha

No comments:

Post a Comment

luv u comment