Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2015

hari sukan sek aisy nur rayyan

assalamuaikum...alhamdulilah syukur allah masih pjgkan umur mommy ni..walaupun kurang sihat penyakit dikala jerebu melanda malaysia skangni..demam dan sakit tekak tp mommy besyukur allah masih pimjamkann nyawa pada mommy....alkisahnya ahad 11 hb 10 2015...school abg aisy sukan...excited sngat mommy ngan babah dah lama tgu nak tgk abg aisy besukan kan.....mommy dn babah ajk so mmg kami bedua agak sibuk di padang...lebih2 mr kamput mommy tulah dialah penjaga garisan,merangkap mc majlis pd hrtu hehehehe....mommy bz mengawal si gummuk mommy yg tak tau diam....yg asyik nak join abg aisy beratur hehehe...walaupun abg aisy plg muda usianya br 4 thun..tp alhamdulilah....abg aisy sgt behave,bleh besukan dan belari ikut apa yg cikgu latih dan ajar disekolah..almaklumlahkan kdg2 budak2 ni nmpak mak ayah ade mula2lah mengada taknak join aktiviti yg cikgu sediakan...mommy ckp bedasarkan pengalaman sendiri ye haahaaa.....walaupun abg aisy hya no 2 menang tp tu dah buat mommy bangga....lawan dengan …

happy anivesary yg ke 5

assalamualaikum alhamdulilah syukur masih bernafas dibumi allah ini...walaupun skang malaysia dilanda jerebu yang teruk allah swt masih pinjamkan nyawa untuk mommy menjaga anak syurga mommy dan suami kesayangan mommy.....moga mommy dipanjangkan usia untuk membesarkan anak2 bersama babah..amin....harini 1 oktober 2015....hari yang sangat bermakna dalam hidup mommy dan mrkamput mommy tu....hari dimana kami sah menjadi suami isteri yang halal....dah 5 tahun usia perkahwinan kami..masih baru......alhamdulilah allah swt kurniakan mommy dan babah hero2,anak syurga kesayangan kami aisy nur rayyan dan arryan nur rafael....harta yang sangat bernilai bagi mommy dan babah.....harta kebanggaan kami berdua..nyawa kami...nadi untuk kami meneruskan hidup hanya untuk anak2 kesayangan kami.....doa mommy di hari ulangtahun perkahwinan mommy dan babah ni...kasih sayang kami berdua makin utuh....makin kuat...love u mrkamput!!!!!bimbinglah mommy untuk ke syurga.....aminnn......terimakasih ya allah kerana …