JellyPages.com

Tuesday, October 13, 2015

hari sukan sek aisy nur rayyan

assalamuaikum...

alhamdulilah syukur allah masih pjgkan umur mommy ni..walaupun kurang sihat penyakit dikala jerebu melanda malaysia skangni..demam dan sakit tekak tp mommy besyukur allah masih pimjamkann nyawa pada mommy....

alkisahnya ahad 11 hb 10 2015...school abg aisy sukan...excited sngat mommy ngan babah dah lama tgu nak tgk abg aisy besukan kan.....mommy dn babah ajk so mmg kami bedua agak sibuk di padang...lebih2 mr kamput mommy tulah dialah penjaga garisan,merangkap mc majlis pd hrtu hehehehe....mommy bz mengawal si gummuk mommy yg tak tau diam....yg asyik nak join abg aisy beratur hehehe...

walaupun abg aisy plg muda usianya br 4 thun..tp alhamdulilah....abg aisy sgt behave,bleh besukan dan belari ikut apa yg cikgu latih dan ajar disekolah..almaklumlahkan kdg2 budak2 ni nmpak mak ayah ade mula2lah mengada taknak join aktiviti yg cikgu sediakan...mommy ckp bedasarkan pengalaman sendiri ye haahaaa.....

walaupun abg aisy hya no 2 menang tp tu dah buat mommy bangga....lawan dengan budk2 yg 5 tahun so itu dah kira sgt bagus....love u my baby white mommy!!!

No comments:

Post a Comment

luv u comment