JellyPages.com

Sunday, April 10, 2011

Bila BABAH menari ARAB..hehe

 gambar babah menari semasa latihan..hehe

 
hari ni mummy nak share story tentang suami merangkap kawan,sahabat mummy dunia akhirat..BABAH aka MR kamput yang mummy sayangi dan cintai tu...nak tahu pasal aper???hehehe..memang agak melucukan sebab nye BABAH JOIN MASUK PERSEMBAHAN TARIAN ARAB untuk dinner di opis babah...
 
first babah bgtau mummy pasal babah join menari..sakit perut mummy gelakkan babah..sebab mummy kenal babah dah nak masuk 7 tahun...dah masak betul dengan perangai babah..babah bukan jenis yang sukakan tarian..babah sangat MACHO GITU...gilekan sukan....kalo join sukan mmg mummy tak heran tapi kalo join masuk menari tu yang mummy heran..hehe...babah cakap dia terpaksa join sebab nama dia dah pun dihantar ke BOs..kiranye PAKSA RELA gitu..hahaa....setiap hari balik je dari kelas tarian..babah akan menari depan mummy...tapi kadang2 mummy buat macam tak nampak jer.sebab mummy malas nak melayan karenah babah..hahaa....tapi hakikatnye mummy sakit perut menahan ketawa...
 
agaknye anak mummy dalam perut nanti mesti gilekan tarian kan...iyelah masa mummy  sedang prenen ni plak babah boleh join masuk menari...tapi tak kisahlah yang penting anak mummy dengan babah ni selamat lahir,sihat,cukup sifat hendaknyer..amin...baby mummy dengan babah terlau excited nak tengok baby lahir ke dunia ini....jadi anak yang baik ye sayang...muaahhhh dari mummy dan babah uantuk baby mummy ni..


No comments:

Post a Comment

luv u comment