Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2011

majlis cukur jambul akikah& kesyukuran aisy nur rayyan...8 oktober 2011

layanjer pic yer..modd malas mummy nak menulis dah datang..huhu . . . . . . . .












tragedi 1 oktober 2011

Awie

Tragedi Oktober


Tak sanggup lagi aku
Mengenang kisah lalu
Keganasan menghantui diriku

Biarkan ia pergi
Menjadi suatu misteri
Bagaikan tiada hati yang peduli

Tak mahu ku ingat lagi
Apa yang telah terjadi
Tragedi Oktober

( korus )
Sesalan aku hanya untukmu sayang
Ampunilah segala dosa-dosaku
Bagiku kau bukanlah lawanku
Kekasihku...

Hanya satu ku pinta
Kujujuran darimu
Berilah peluang hidupmu

Aku rela bersama
Meranjau onak duka
Agar berkekalan hendaknya

Tak mahu ku ingat lagi
Apa yang telah terjadi
Tragedi Oktober

( korus )
Sesalan aku hanya untukmu sayang
Ampunilah segala dosa-dosaku
Bagiku kau bukanlah lawanku
Kekasihku... 1 oktober 2011 first anniversary mummy dan babah..semua dah taukan..kan..kan..sebab mummy dahpun gedik story kat blog mummy haritu...skang mummy nak share ttagedi oktober mcam lagu AWIE tu plak..nak tau aper??ce citer..ce citer ammi(aisy yang cakap mcmtu bkn mummy oky tih..tih..)ok lah sebab aisy nak tau sangat ammi citer ye nak!!!macamni citernyer..jeng..jeng..jen…