JellyPages.com

Sunday, August 11, 2013

ayam golek ala kenny rogers di pagi raya!

assalamualaikum....

mata belom lagi nak lelap..mummy nak share resepi yang sangat simple dan sedap yang mummy buat masa bulan puasa haritu dan untuk kami makan 1 keluarga pada hari raya....ayam ala kenny rogers...rrsepi yang sangat mudah senang untuk.dibuat tapi yang pasti sangatlah lazat.....

mummy cuba resepi ni disebabkan mummy dgn mrkamput sangat sukakan ayam yang di kenny rogers...nak.makan selalu memang agak kopaklah poket mr kamput nantikan...so....godek2 incik.google jumpa.lah resepi ayam golek.ala kenny rogers..yang mummy amik resepi di blog peberet mummy masam manis....

mummy buatkan nasi ayam untuk dimakan dengan ayam golek...alhamdulilah juri tetap masakan mummy sgt suka...mcm tu juga dengan aisy...hilang penat bila tgk hero kesayangan.mummy makan berselera skali...alhamdulilah....cuma gambar tak berapa jelas almakumlah anset mummy 3310 jer...

No comments:

Post a Comment

luv u comment