JellyPages.com

Sunday, September 13, 2009

RaYa oh RaYa!!!!!

...baju raya anak sapelah ni,ngalahkan baju pengantin.....cube teka baju sape?....
....aku punye kasut....menambah koleksi kasut aku......

.....kasut raye aku n my family........


...kasut raya abah yg glamour dari org lain.......



.....3 psg dari 6 psg baju raya aku tahun ni......ok tak ek???




raye dah dekat sangat tgl 7hr lg...so aku ngan 3 sister n maksu aku ape lagilah pegi shopping baju raya...bleh dikatakan tiap2 minggu pg shopping....ngabiskan duit yg mmg tak berapa banyak tu...hehe...akupun baju raye dah terlampau tahun ni 6 psg..tapi semua tu bleh pkai pegi kerje..so,taklah bazir sangat..cume yg buat MR KAMPUT aku marah...asik beli kasut..walaupun kasut ade 2 psg tak pernah pkai..aku tetap nak beli kasut raye..hehe..memandangkan aku,angah n nana dah kerje so kitaorg lah support family kat kampung....dah bahagipun bhagian masing2....tahun ni n sampai bile2 mmg bhagian aku utk belikan abah n mak baju....angah kene cari baju tuk adik bongsu n mira...nana plak iki n afiq...tahun ni tema family MR BOB merah+hitam....so mmg meletup habislah MR BOB FAMILY raye ni....akupun mmg nak tgk abah bergaya dari baju sampai kasut aku belikan abah POLO BRANDS...sampaikan mak jealous..hehe....aku mmg peminat setia POLO BRANDs...so,tahun ni kasut abah,mak n baju sepupu aku adif dari POLO BRANDs...rezeki murah tahun ni so syer ngan family n org yg aku sayang..biarlah duit abis sikit..asalkan org2 yg aku syg happy raye ni...korang tgklah sendiri pic kat atas ni...meletup ke tak MR BOB FAMILY tahun ni....jgn ade yg JEALOUS sudahlah ek..huhu