JellyPages.com

Saturday, October 31, 2009

BAKSO meletup!!!!

......ni menu kat restoran BAKSO SPECIAL MEKAR SARI.......
......first time cuba....mmg sedap.....

..........pegh!!!!!!!YUMMY....SEDAP GILER.......



......MR KAMPUT posing sambil tgk aku makan...hahaha

ah...nak promosi 1 restoran indonesia dekat sri muda shahalam..mmg best gile bakso dkt sini.selama aku tgl shahalam aku tak penah lg makan bakso yg best mcm di JB dulu...dah 1 thn tgl sini baru jumpe..bukan jauhpun nak pergi...pasni mmg sokmo2lah aku makan dkt sini...slalu kalo teringin nak makan bakso,mesti teringat ke enakan bakso dkt PERINDU JB..skang tak susah lg..dah bleh pergi sri muda..thanks banyak2 dkt Mr kamput aku coz dia bawak aku pg mkn dkt restoran yg best ni...lg 1 menu dkt sini mmg peliklah..tak pnh dgr...mmg asli dari indon..tukang masak,pelayan restoran n semualah yg kerje dkt situ made in indonesia mari...hahaha...ah! first time gak aku try jus avokado...mmg best..sepatutnye campur ngan susu coklat tapi aku tak bleh trime susu so plain jer lah aku order..tapi tetap sedap...lemak2 gitu....yummy!!!!mcm2lah name menu dkt restoran tu semuanye pelik2 didgr ada KAREDOK,RAWON+NASI PUTIH,RICA-RICA BEBEK+NASI PUTIH,NASI AYAM PENYET...Next time aku try nanti aku story dkt korang aper rasenye ek...sepelik namenye ke..tguuuu....hehehe..tapi yg penting bakso+jus avokado mmg bestlah...lbh2 lagi MR KAMPUT yg blanje...hehehe

No comments:

Post a Comment

luv u comment