JellyPages.com

Thursday, November 19, 2009

happy story...LALALALA

........hero MR BOB.......hari ni 19/11/2009 dapat result upsr yg membanggakan..
........yanti+boyfriend....(pic cilok kat fb yanti)huhuhu
......my bestfriend yg dah lamer lost contact....


nak story sikit kat korang pasai tarikh 19/11/2009+khamis ni.....firts skali aku nak bgtahu yg hari ni aku mc+sakit gg+gusi bengkak=muka dah mcm belon...mmg sakit yg teramat sangat nak cakap+makan langsung tak boleh....ngangajer mulut bisanyer tuhan jer yg tahu....(sape penah bengkak gusi taulah azab mcamner)nak makan pun tak dapat apa lg makan ubat langsung tak boleh....sampai skang aku tak makan+makan ubat..huhuhuhuhu.....so,aku ddk umah layan FB(facebook)+internetlah....tu jer yg mampu aku buat untuk hilangkan bisa sakit gg ni......
STORY YG KE 2 plak aku nak kongsi citer ngan korang pasai satu2nyer adik lelaki aku...NUZUL AFIQ ALBAN......harini result UPSR dah kuar....tak sangka yg adik aku tu dapat result yg boleh membanggakan MRBOB....(BAPAK AKU)....mmg aku terkejut masa mak aku tepon bg tahu result afiq coz tak sangka HERO+PIRATES(sorangjer lelaki ) dalam family aku tu dah berjaya menghappykan abah+mak serta kakak2 die.....coz selamani HERO tu hanye tahu main+sukan+tgk tv+main game jer.....study langsung tak pernah.....alhamdullilah ni berkat doa dari mak+abah yg nak tgk anak2 mereka berjaya.....cume aku blom dapat bercakap ngan tuan punya badan....tapi aku tahu dah mesti si HERO tu akan mintak hadiah yg bukan2+mahal dari kakak dia nni...(suke sangat kalo tgk along dia pokai)huhuhu.......
NEXT STORY PASAI DATE NI....hr ni birthday my junior time sekolah dulu ROZIAH@ cik E.....dah tua dah yg ke 25 thn..still tak kawen mcam aku gak...aku doakan cik e always sukses dalam hidup dia ni dan cepat2 kawen....walaupun aku pun masih bujang trang tang tang...(tak salah doakan orgkan)
LAST STORY ABOUT MY BESTFRIEND YG DAH LOST CONTACT(hampir 6 tahun)...mmg aku ngan best friend aku ni NORZURINYANTI SULAIMAN(anak plakon mat over PIMAI PIMAI TANG TU,sorry yan aku saje nak tumpang glamer bapak ko)dah terputus hubungan dah lame...dah puas aku cari die ni....pernah iklan dalam paper lg...tapi hasilnyer zero(tak mendtgkan hasilpun)last2 dah lame aku mencari tetibe hari ni pada date 19/11/2009 aku berjaya berjumpe ngan minah ni...nak tahu dekat maner???/dia dgn muke tak malunyer hantar msg kat FACE BOOK aku...huhuhu...(dlm msg siap imbas cite lama+balak lame aku takut aku tak ingat die..hehehe)syukur sangat2 pada yg MAHA ESA coz doa aku di makbulkan...betullah ape org kata usaha tangga kejayaan.....tgklah hasilnye kitaorg dapat jumpe balik...huhuhuhu...yanti ni kawan aku mase same2 study kat KYM dulu...mmg banyak memori kitaorg berdua mse di MELAKA dulu....skang aku dah jumpe balik kawan yg aku sayang+rindui.....pasni adelah tmpt aku nak bergosip+bergurau senda mcam dulu.....harap2 pasni kita org tak terpisah lagi...AMIN YAROBAL ALAMIN......

No comments:

Post a Comment

luv u comment