JellyPages.com

Sunday, April 11, 2010

beg GULA_GULA!!!!!


.........BUKAN GAMBAR SEBENAR......
aku dah belipun beg letak gula-gula untuk tetamu cilik AKA budak2 kecik masa wedding aku nanti...aku beli 500 piecesjer coz lebih yg makcik aku kawen haritu masih ader lg mak aku simpan..(makcik aku kawen kat umh aku)yg bestnya pasai beg gula-gula ni coz aku pergi beli dgn MR KAMPUT aku..selalu aku beli barang2 kawen dgn adik2 aku jer..tapi kalini lain sikit aku bawak MR KAMPUT aku....biar dia tahu ape yg aku beli..jgn tau bg duit jer...hahahaa...tapi mmg muka MR KAMPUT aku ketat jer bila aku ajak masuk kedai peralatan perkahwinan ni...dia ckap sygjerlah yg pilih..tapi bila aku ngajuk baru dia bg idea dan semangat sikit(coz nak pujuk akulah tu)hehehe..whateverlah kan....mmg pasnni aku akan bawak MR KAMPUT aku setiap kali nak beli barang2 kawen....tak banyak dah yg tgl...bunga pahar+bunga telur untuk tetamu special+beg bunga telur dan cincin kawen jer yg blom beli...yg lain alhamdullilah dah settle...semuanya aku yg beli sorang2....siankan bakal pengantin perempuan ni...ish.....anak siapakah bakal pengantin lelaki tu ek...sungguh kejam dan zalim..huhuhu

No comments:

Post a Comment

luv u comment