JellyPages.com

Monday, September 12, 2011

biru biruan di hari raya!!!!

adessss!!!basi sudah nak cite pasal hari raya ni...baru harini berkesempatan nak citer hari raya..orang lain awal2 lagi dah semangat nak sibuk upload gambar raya kat facebook bagai....mummy baru hari ni terhegeh-hegeh nak story mory cite masa raya haritu..apersal yer??/oh !!maybe sebab mummy langsung tak puasa 1 haripun tu yang mood raya langsung takde kot..hahahaa..alamak kantoi sudah!!!!!tapi bukan sengaja mummy tak mo puasa..keadaan tak mengizinkan mummy still bernifas masa ramadhan haritu..lepasni silalah mengganti puasa yer mummy..iskkkk!!!sengsara mummy ooo...
citer pasal raya tahun ni...mummy rasa raya yang paling best...paling terbaekkk..paling gempaq..paling the best...paling meriah..paling happy..paling syok....paling..paling..paling dan palinglah....bagi diri &hidup mummylah...memang bestlah...dapat cium tangan suami mohon maap atas dosa silap mummy pd babah dan yang paling best tahun ni dapat kumpul duit raya untuk anak mummy ni..best...sbb selain memberi duit raya..mummy dapat kumpul duit raya untuk anak sendiri..hahahaa..syok betul terasa zaman kegemilangan masa terima duit raya dulu..hehee..ah!!raya sebulankan..so saper yg nak bagi duit raya pada anak teruna mummy tu silakanlah..ye..mmemag sangat dihargai..tih..tih..tih...
utuk tema raya aidilfitri yang pertama untuk kita 1 family tahun ni ialah biru...raya pertama warna biru..raya ke dua putih dan raya seterusnye tema bebas..hahaaha....memandangkan mummypun baru abis pantang so,mood melaraam tu mmg terbaekkkklah...iyelah 9 bulan comot skang time balas dendamlahkan..hehee..so aper lagi meh layan gambar time raya haritu..tengoklah mummy yg terlebih melaram tu ye...hehehe....
.
.
.
.
.
.

ANAK TERUNA MUMMY BERBAJU RAYA!
 
 SALLEHUDIN FAMILY

 SALEHUDIN FAMILY PART 2

 SALEHUDIN FAMILY PART 3

 MAKAN TIME @UMH ATOK SALLEH

 @UMAH TOK SALLEH AGAIN

 HAPPENING FAMILY..TERBAEKK

 UNTIE IKI WITH MAKCIK ANIS AISY

 UNTIE NANA & UNTIE UNA

 UNTIE YANIE

 MUMMY,AISY & MOYANG AISY

 MAKAN TIME AGAIN

 AISY WITH MOYANG

 MUMMY & BABAH AISY

 MUMMY & BABAH AISY PART 2

 MUMMY & BABAH AISY PART 3..COVER BAIK SPARE TAYAR.HEE

 AISY YG KELETIHAN

MUMMY & ATOK TAM SHEQAL(RAYA KE 2)

 MUMMY & ATOK TAM SHEQAL AGAIN

 BABAH WITH ATOK TAM SHEQAL

 AISY YG PENAT BERAYA

 MUMMY YG DOK PAKSA AISY BERGAMBAR.HEEH

 BAJU RAYA AISY TEMA BIRUAN


 MUMMY,BABAH & AISY NUR RAYYAN HR RAYA KE 2

No comments:

Post a Comment

luv u comment