JellyPages.com

Friday, October 19, 2012

Selamat hari kanak-kanak

Assalamualaikum

Harini ada sambutan hari kanak-kanak Di sek mummy....seronok sebab dapat tengok murid2 sek keb seksyen 13...enjoy....happy...mcm2 persembahan ada...mummypun tumpang gembiralahkan walaupun dah tua still rasa seronok sambut hari kanak2 ni....terasa macam dirini masih muda gitu.hehehee...

Sambil tengok persembahan sek keb seksyen 13,sambiltu verangAn bila aisy dah sek nanti mesti aisypun rasa happy sambut hari kanak2 disek dan mesti turut serta join buat persembahankan....lebih2 tengok parents yang turut sporting support anak masing2.,siap amik cuti dan datang kesekolah untuk meraikan hari kAnak daN tengok persembahan anak masing2...,kalo adalah anugerah parents sporting mummy rasa parents murid sek keb seksyen 13 ni mmg layak menang.....apa jer program yang melibatkan murid mesti ibubapa akn datang kesekolah untuk bagi sokongan....paling mummy suka tengok Masa exam upsr...memang penuh sekni dgn ibubapa,siap tgu dikantin sek smpai anak selesai exam...baru balik rumah.....bestkan???...nampak sangat bertapa sayangnya ibubapa pada seorang anak....insyaallah bila aisy dah sek nanti mummy akn support aper saja yang aisy lakukan kalo perkara yang dilakukan tu baik....aisy sayang cepatlah besar,bleh pergi school..hehehe...

Okieslah kalini ank -ank mummy di prasekolah,buat persembahan tarian gummy bear....alhamdulilah 1 dewan bagi tepukan yang gemuruh....siap gurubesar mintak menari 2kali lagi,coz best sangatlah konon..aahahhaahhaha.....serius memang best....tak caya tengok tv hrni ader kuar kat astro ngan tv3...hahahahaha.... :-P

Sekian


No comments:

Post a Comment

luv u comment