JellyPages.com

Friday, November 16, 2012

Handbag mrkamput

Assalamualaikum

Tak Terlambat untuk mummy ucapkan Salam maal hijrah untuk semua umat islam..moga penghijrahan kita lebih baik dari tahun sebelumnya...Kalo bagi diri mummy sendiri mahu berhijrah untuk jadi anak,Ibu Dan paling penting isteri yang solehah yang boleh membuka pintu syurga untuk mr kamput di akhirat nanti aminn!!Berubah ke Arah kebaikan sikit Demi sedikit insyaallah moga niat murni mummyni Allah permudahkan Dan makbulkan..

Em...skang dah masuk tgh bulan November pun...dah masuk ujung tahun,dah start pun cuti sekolah..cepat sungguh masa berlalu secepat besarnya anak teruna yang dah pun berumur 1 thn 4 bulan 3 nov haritu...penah tengok lelaki ader handbag Atau dalam bahasa melayunya begtangan??ada yup mmg Ada Kalo artis mummy pnh tgk double A (azwan Ali)ader handbag yg cantik2,marvelous kalah ualls handbag cabuk mummy tu...tapi dekat dunia luar blom penah lagi mummy jumpa lelaki yang dok kelet handbag kecuali bawakkan handbag bini Atau Awek punya lah..selaintu lelaki "Adik-Adik"mmg banyak lah bawak handbag..hehehehehe

Tapi kan mrkamput suami mummy yang gagah perkasa,macho bagaikan Arjun rampal pelakon Hindustan tu Ada handbag....pelikkan???apakah suamiku itu dua Alam????ohhh tidak!!!dia lelaki Tulen ualls Kalo tak McM ner boleh wujudnya Aisy nur RAYYAN ops!!!!hahahahahahaha...mmg handbag mr kamputni ajaib sikit,tak bleh mrkamput bergerak komfem dia akn ikut...msk blik dia follow,pg toiletpun dia join skali...bagus kan???mrkamput sangatlah syg kan handbag diani....kemana-mana mesti dia bawaklah....tp Ada masanya smpai kan mrkamput kn mintak tolong mummy untuk bawak lari handbag dia ni Jgn bg Nampak mr kamput keluar Kalo tak komfem handbag mrkamput ni akn mengamuk hehehehe....yang paling best handbag mrkamput ni takde di jual dimana tempat tau!!hanya untuk mrkamput sorangjer nak tengok tak handbag mr kamput yang comel....kiutmiut......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tadaaaaaaaaa

Inilah dia handbag mr kamput. AISY NUR RAYYAN Kemana mrkamput pergi mesti nak ikut hehehehe comelkan,kiut miut tak handbag mr kamput ???hahahaahhahaha

Sekian






No comments:

Post a Comment

luv u comment