Skip to main content

Handbag mrkamput

Assalamualaikum

Tak Terlambat untuk mummy ucapkan Salam maal hijrah untuk semua umat islam..moga penghijrahan kita lebih baik dari tahun sebelumnya...Kalo bagi diri mummy sendiri mahu berhijrah untuk jadi anak,Ibu Dan paling penting isteri yang solehah yang boleh membuka pintu syurga untuk mr kamput di akhirat nanti aminn!!Berubah ke Arah kebaikan sikit Demi sedikit insyaallah moga niat murni mummyni Allah permudahkan Dan makbulkan..

Em...skang dah masuk tgh bulan November pun...dah masuk ujung tahun,dah start pun cuti sekolah..cepat sungguh masa berlalu secepat besarnya anak teruna yang dah pun berumur 1 thn 4 bulan 3 nov haritu...penah tengok lelaki ader handbag Atau dalam bahasa melayunya begtangan??ada yup mmg Ada Kalo artis mummy pnh tgk double A (azwan Ali)ader handbag yg cantik2,marvelous kalah ualls handbag cabuk mummy tu...tapi dekat dunia luar blom penah lagi mummy jumpa lelaki yang dok kelet handbag kecuali bawakkan handbag bini Atau Awek punya lah..selaintu lelaki "Adik-Adik"mmg banyak lah bawak handbag..hehehehehe

Tapi kan mrkamput suami mummy yang gagah perkasa,macho bagaikan Arjun rampal pelakon Hindustan tu Ada handbag....pelikkan???apakah suamiku itu dua Alam????ohhh tidak!!!dia lelaki Tulen ualls Kalo tak McM ner boleh wujudnya Aisy nur RAYYAN ops!!!!hahahahahahaha...mmg handbag mr kamputni ajaib sikit,tak bleh mrkamput bergerak komfem dia akn ikut...msk blik dia follow,pg toiletpun dia join skali...bagus kan???mrkamput sangatlah syg kan handbag diani....kemana-mana mesti dia bawaklah....tp Ada masanya smpai kan mrkamput kn mintak tolong mummy untuk bawak lari handbag dia ni Jgn bg Nampak mr kamput keluar Kalo tak komfem handbag mrkamput ni akn mengamuk hehehehe....yang paling best handbag mrkamput ni takde di jual dimana tempat tau!!hanya untuk mrkamput sorangjer nak tengok tak handbag mr kamput yang comel....kiutmiut......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tadaaaaaaaaa

Inilah dia handbag mr kamput. AISY NUR RAYYAN Kemana mrkamput pergi mesti nak ikut hehehehe comelkan,kiut miut tak handbag mr kamput ???hahahaahhahaha

Sekian






Comments

Popular posts from this blog

kelebihan surah yassin ayat 9.

ASSALAMUALAIKUM
Hari ni mommy nak share surah yang mommy selalu bacakan untuk hero-hero mommy sebelum tido dan semasa berada didalam kereta.Memang mommy akan bacakan semenjak Aisy baby lagi dan sampailah sekarang Aisy dah nak masuk 5 tahun usianya masih mommy amalkan untuk anak-anak mommy.Kadang-kadang Aisy tolong ingatkan"mommy,belum baca doalah"....almaklumlah faktor usia yang dah makin meningkat so,penyakit lupa tu selalu je datang melekat di dalam diri mommy ni kan...ok dekat bawah ni mommy kongsikan ayat-ayat pendek yang mommy baca untuk anak-anak syurga mommy Aisy dan Arryan manalah tau ada yang tak tau kebaikan nya boleh di amalkan selepas inikan..
 Sebelum tido mommy akan bacakan ayat kursi,surah al fatehah,doa tidur dan ayat dari surah yassin ayat 9 untuk aisy dan arryan. Bila berada didalam kereta selain ayat kursi dan doa naik kenderaan mommy juga akan bacakan ayat 9 dari surah yassin ini...mari kita tengok kebaikan ayat ini ye!!



BISMILLAH HIROHMANIROH HIM....




&quo…

sup tepung aka pan mee!!

assalamualaikum...
sebenarnya dah lama sangat mummy terliur nak makan sup tepung aka pan mee!!first makan masa zaman sekolah 14 tahun dulu..masa tu kawan mummy yang memang teror buat sup tepung ni yang buat!!!kawan mummy ni mix cina mak dia cina so mmg sup tepung ni makanan harian family dialah...masatu zaman ddk asrama,balik cuti sek bulan 12 ingatkan nak tunjuk teror kat mak abah dan adik2 mummylah pandai masak sup tepung hampehhh langsung tak jadi hahahahha...spoil mood betul!!!siap kena gelak dgn 1 family lagi tau!!lepas tu terus insaf nak try masak..sampailah terjumpa ah cheng laksa kat giant!!start makan balik pan mee...tp takdelah setiap hari dok bedal jarang2 bila terasa nak makan je...last2 entah mcmne dok sibuk berwhatsapp bagai kat group sekolah terceritalah pasal sup tepung ni!!mintak resepi, try buat bagi adik2 mummy , mrkamput, aisy dan arryan makan dan resultnya alhamdulilah positif bab kata aisy emmm ,dapp!!! hahaha..dengan bangganya mummy share resepi kat sini yer sang…

tips anak cepat bercakap..

ASSALAMUALAIKUM.... alhamdullilah dah berada di kedua minggu terakhir febuari...dah nak msuk bulan mac dah tak lama lagi..cepatyer skang waktu tu berlalu pergi...secepatnya badan mummy ni naik...bilalah nak slim sikit..nak merasa 48 kg balik tak taulah bila nak dapat...risau bila badan,perut ,peha makn membesar tapi kalo nampak makanan tak ada pulak nak risau kalo makan dengan banyakkan...still membedal nasi,makanan yang berlemak tanpa segan silu yang badan tu dah gedempol....mummy,mummy....nak jadi macam big show ker baru nak stop makan???bila lah agaknya nak blaja diet ni ek?? aisy dah lama terlena lepas mummy bagi makan ubat selsema dengan paksa..susah betul nak mamam ubat abak teruna seorang ni..perangai sapalah yang aisy ikut yer..keh..keh..keh....makan ubat dah macam nak melawan musuh lakunya..kena bersilat bagai...aduyai anak kesayangan....kenapalah ikut bab susuh makan ubat tu dr mummy aisy ikut babah yang sangat senang nak makan ubat siap boleh tanpa air dan isap ubat yang pahi…