JellyPages.com

Monday, May 6, 2013

welcome 2 my tummy baby!!!

assalamualaikum......

ayoyoyo.....kat mana -mana skang sibuk org dok perkatakan keputusan PRU13....mummy dan babah pun still duduk depan tb melayan result pru13 yang bermula pada 5 hb 5 2013..alhamdulilah kalini mummy ditugaskan untuk menjalan tanggungjwab bertugas di PRU13....pertamakali mengundi dan terlibat dengan pru ni....penat smpai balik umah telentang ala-ala superman atas katil...tapi 1 pengalaman yang tak dapat digambarkan...macam-macam jenis perangai,ragam manusia dapat dilihat.....insyaallah kalo 5 tahun lagi masih bernafas dibumi allah ni mummy mahu lagi bertugas di pru...cuma yang tak syoknya kena undi pos,takde dakwat kekal ditangan sebagai bukti yang dah selesai menjalankan tanggungjawab sebagai rakyat malaysia..

alhamdulilah bn menang macam 5 tahun lepas....seronok kami laki bini...sampaikan wall mummy di fb pun panas dibuatnya..takkisahlahkan...hak masing-masing untuk mengundi....mummy dan babah memang dilahirkan dari keluarga yang taat setia dengan BN...tok abah aisy memang dari dulu sangat-sangatlah kuatnya semangat cintakan negara tu...mcmtu jugak dengan atok dan nenek aisy disabah....kalo dulu time nak mengundi dirumah tok abah komfem terpasang bendera BN besar gedabak di depan rumah...hehehe...dulu mummy tak amik tahu langsung pasalpolitikni baru tahun nilah semangat tu berkobar-kobar sikit...


harini jugak mummy dengan senang hatinya nak bagitau aisy bakal menjadi abang insyaallah 23 november ni adik aisy akan lahir.....usia kandungan mummypun baru 10 minggu....taknak terlampau excited lepas awal-awal haritu ader sikit problemdengan kandungan kalini...tapi berkat doa mummy dan babah masalah tu dah takde....alhamdulilah....kalo ikutkan mummy dan babah memang nak anakperempuan..kalo sekiranya masih boy mcm aisy kami terimadengan hati yang terbuka..asalkan baby sihat ,sempurna macam abag aisy....yang paling penting tak cerewet sama mcm abg ye sayang....kali ni mummy tak mabuk mcm prenenkan aisy dulu....suka makan masam,pedas...dan sgt cerewet bab makan...dan paling teruk sangat lembik,pemalas terlampau...smpaikan babah penah komplen"mummy kalini lembik,malas sgt nanti baby lahir lembik,malas mcm mummy gak"hahahhahaa...

baby sayang..membesarlah dengan jayanya dalam perut mummy ye nak....mummy,babah dan abang aisy doakan baby sihat,sempurna dalam perut mummy ye sayang!!!!welcome 2 my tummy baby.....love!!!




No comments:

Post a Comment

luv u comment