JellyPages.com

Monday, August 23, 2010

shopping raya AKA berbuka puasa di KEY YELL...


weekend baruni aku ngan my sister & my kazen telah ke KEY YELL aka KUALA LUMPUR untuk shopping2 raya....semua tu tak dirancang ke KLpun dah petang dlm pukul 2 pm...nasiblah jalan tak berapa nak jam so,cepatlah sampai...destinasi yg pertama ke MASJID JAMEK utkcari baju raya family aku....akupun mmg nak cari baju raya utk diri sendiri ngan MR KAMPUT aku tu...sian kang sembahyang raya pkai baju tahun lepas..huhuhuhu

kitaorg ke MASJID JAMEK naik LRT sebab nak drive ke sana tentulah JAM kan..parking keta kat  opis NANA n ke MASJID JAMEK naik LRT..mmg time tu agaknya org semua nak cari baju raya so,kawasan masjid jamek tu sesak....semua kaum ada...dah macam kat JAKARTA,BANGLADESH,AFRIKA & NEPAL plak rasanya.....sebab bangsa lain lebih ramai dari org MALAYSIA sendiri....sangat konfius....sape yg nak sambut raya ni....DIAORG SEMUA KER????ATAU SEMUA UMAT ISLAM  kat MALAYSIA ni...huhuhuhu...sebabkan ramai org so,nak shoppingpun kenalah cepat2 sebab dah macam nak pitam dengan bau-bauan kat situ.hehehee....so,aku dapatlah bli baju melayu n baju kurung untuk aku & mr kamput pkai rayani....nak tahu warna aper...hehehe....KUNING....warna yg tak pernah aku beli setiap kali beli baju & warna yg bukan kesukaan mr kamput aku..takpelah....nak try bergaya ngan warna kuning tahun ni...TAHUN LAST SAMBUT RAYA SEBAGAI BUJANG-BUJANGAN....hehehehehehe....lepas dah penat ke MASJID JAMEK kitaorg ke TIME SQUARE utk shopping baju2 yg vogue2 kat situ dan yg paling penting utk berbuka puasa.....dah ronde TIME SQUARE pergi plakke KLCC utk cari t-shirt n shortpant MR KAMPUT aku sebab MR KAMPUT aku ni crazy PAUL SMITH....so terpaksalah ke KLCC...penat???mmg penat sampaikan bangun pagi AHAD tupun kaki still lenguh2..hahhaha...gojes2 sekalian tgkpic kat bawah ni ek....ni je yg aku dapat upload pic lain tu dlm kamera NANA....aper tgu lagi layaannnnnnnn
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


aksi interprem syok sendiri.hehehhe
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


bangga jadi rakyat  MALAYSIA...
.
.
.
;
.
.
.
.
.
.
.


jagung shake...yummmy....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

aksi manusia yg kepenatan lps bershopping

No comments:

Post a Comment

luv u comment